היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוףףףףףףף לא יודעת מה קרה לי מיום חמישי היתי חולה דלקת בגרון וכדי לא להדביק את הבנות פיזרתי אותן אמה הלכה לסבתא שלה ואלין לחברה טובה שלי היום אני מרגישה הרבה הרבה יותר טוב אז חזרנו כולנו הביתה כל כך שמחתי לפני שעתיים קילחתי את הבנות והן הלכו לישון סידרתי את הבית התקלחתי ונכנסתי למיטה ופתאום נפלה עלי מין עצבות לא מוסברת העניים שלי מלאות דמעות ופשוט בא לי לפרוץ בבכי ואני לא יודעת אפילו על מה וכבר אי אפשר להאשים את ההורמונים בקיצור אפשר חיבוק?
22 תגובות
עמוד 1
ותמיד אפשר להאשים את ההורמונים !!!
בטטטטטח
איזה כיף זה שאפשר להאשים את ההורמונים...ולא משנה שאת לא בהריון, אני רואה לפי הסרגל שלך שילדת לאחרונה..זה עדיין תקף עליך
תודה בנות
למה עצבות מאמי ?!
חיבוקים !!!
הכייייייייייי להאשים את ההורמונים!!!! בשלושה חודשים שאחרי הלידה האישה שיא ההורמונלית- כי כל ההורמונים שהיו לה בהיריון בבת אחת עזבו את הגוף, ושוב יש חוסר איזון.. שלושת החודשים שאחרי הלידות תמיד היו אצלי הכי גרועים, יותר מבהריונות עצמם..
קבלי
הורמונים להתפקד ! את אחרי לידה וזה ברור..
חיבוקים גם כאן..
בשבילך תמיד נסיכה
בטח שאפשר. תמיד.
בובי עד שהן בנות 18 אפשר להאשים את ההורמונים
ליאורה מאמי למה ככה? תיהיי מאושרת . יש לך בנות מקסימות ויפייפיות . היה לך אצל מי לפזר אותן כשהיית חולה - תברכי על כך!
תחייכי ותני לכל אחת נשיקההההה ענקית ורק כי ביקשת :
אנחנו נשים ברור שאפשר להאשים את ההורמונים. ומותר לך גם לבכות קצת זה מנקה את הנפש אנחנו לא וונדר וומן- נא לזכור הרבה
המון חיבוקים אפילו
תודה בנות קמתי ליום חדש הרבה יותר טוב תודה על החיבוקים אוהבת אתכן