סקר- סילבסטר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז לקראת 2013...
68 תגובות
עמוד 2
  • אני לא מכירה חג כזה סילבסטר
  • אני חיה בחו"ל אז אנחנו מציינים את השנה החדשה.
    בערב אנחנו נלך לחנות פה מחוץ לישוב כי יש זיקוקים שם. ובימים של אחרי חג המולד ועד היום מוכרים זיקוקים בחנויות אז קנינו כמה שאנחנו נדליק אותם בחצר האחורית שלנו.

רק בארץ קוראים לשנה החדשה סילבסטר. והטבח הזה שציינו 'קודם קרה גם בימים רגילים ולא רק בשנה החדשה בתקופה של מלחמת העולפ השניה של לא היה אירוע בודד אז בבקשה תפסיקו לחפש מתחת לשטיח. וכל ארבעת הסבים שלי עברו את השואה.
  • היי. אני רק רוצה להעיר כמה דברים לשם בדוי.
    בקשר לסקר אני כמובן לא חוגגת א
    אבל בקשר לכל הדיון שהתנהל פה אני חיבת להגיב לשם בדוי.
    אני בתור חוזרת בתשובה מאוד מסכימה עם דבריך על הענין שליהודי לא שייך לחגוג את הסילבסטר ומסכימה עם עוד דברים שכתבת
    אבל.
    אני לא מסכימה עם הגישה שלך. ואני כותבת לך את זה באוח טובה מאמי אז אל תכעסי. אם היתה פה אפשרות של הודעה פרטית היתי שולחת לך אבל אין.
    אני בתור חוזרת בתשובה . הייתי בחורה חילונית לגמרי עד גיל 17 וחצי בערך.
    וגישה של דתים כזו כמו שלך מאוד הרתיעה אותי וגרמה לי להתרחק מהדת. עד היום קשה לי להקשיב לדיבורים כאלה שכשאת לא במקום של מישהו הוא גורם לך להרגיש לא יהודיה.
    לבוא ולהגיד לבחורה "את יהודיה בכלל?" אני מדברת עם יהודיה? שמאלנית יפת נפש וכו. מאוד מאוד מרתיע וגורם לריחוק. אם את רוצה לגרום למישהו להקשיב לך ולנסות להבין ולקבל את העמדה שלך זו לא הדרך נשמה. זה רק מרחיק. ואני אומרת את זה בתור מישהי שעד היום מאוד מתרחקת מאנשים שמדברים אלי ומוכיחים אותי בצורה כזו אם העמדה שלי לא תואמת לשלהם . וכשלפני שחזרתי בתשובה והיו מדברים אלי ככה וחושבים שזה מה שיקרב אותי אליהם ולנסות לגרום לי לקבל את הדעה שלך זה רק גרם לההפך.
    מקווה שהבנת מה רציתי להגיד . ומקווה שאת לא כועסת פשוט מאוד צרם לי דרך התגובה שלך והתגובה של הבנות כאן היתה צפויה מאוד מראש כי הדברים שאמרת מאוד מקוממים.
    מקווה שתקבלי את דבריי ברוח טובה ומקווה שלא פגעתי
  • לא חגגתי ולא אחגוג את יום ההולדת של איזה כומר ימח שמו

ב"ה יש לנו העם היהודי הרבה חגים והרבה חגיגות

"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
  • לא חוגגת
    שנה חדשה חוגגים בראש השנה
    [/center]
  • נונילה_פנונילה
  • תקשיב ל אני אוהבת את כולכן ולא מביעה דיעה כ זה לא רלוונטי
    רק אגיד שאני עוקבת אחריכן תיזהר ממני כי אני אשלח עליכן את סילבסטר חבורת טוויטי שכמותכן
    חלאס לריב על שטויות
    ועוד בערב שנת מס חדשה???????

• הנה עוד דוגמא טרייה לכך שבחו"ל באמת לא יודעים מי זה סילבסטר
    אמא שלי איחלה לחברה מרוסיה שנה טובה בסקייפ ובהמשך אמרה לה משהו סטייל "כן כאן חוגגים סילבסטר בכמה מקומות"
    אז חברה של אמא שלי בשיא הטבעיות אמרה לה "סטאלונה?!" (סטאלון הכוונה, סילבסטר סטאלון. ברוסית הכל עם הטייה
  • חחחחחחחחח יוליה קרעת
    גם אחיות שלי שאלו אותי היום אם סילבסטר סטאלון קשור לחגיגות חחחחח
  • לא חוגגת ואצלינו אף אחד במשפחה לא חוגג.
    לא סילבסטר ולא תחילת שנה או איכשלא תרצו לקרוא לזה.
    מבחינתי, יום שיגרתי רגיל...

• לכל מי שאומרת שזה חג נוצרי - זה חג מסורתי לכל מי שלא נולד בארץ - כן שמים עץ, אבל כי זה יפה והרגל ולא כי זה לזכר ישו.
    יוצאים כי זה כיף, וזה כיף לשים מתנות מתחת לעץ וזה חג יפה.
  • פעם כשהייתי בת 21-25 הייתי חוגגת את השנה האזרחית
    פאב / מסיבה
    לאט לאט זה הפך למסעדה
    ועכשיו זה כלום
    אין זמן ואין כוח והכל מפוצץ ויקר

ואת האמת אני לא זוכרת משהו מיוחד מסילבסטר כלשהו

• לא חוגגת ולא חגגתי אף פעם

]

• לא חוגגת ולא חגגתי אף פעם. יום שגרתי לחלוטין, בכלל עד גיל מסוים לא ידעתי שיש משהו ביום הזה.
    היום, אולי תהיה נשיקה עם הבעל רק כי יש סיבה למסיבה לא בשביל לציין שום דבר חוץ מזה שאני אוהבת אותו
  • סילבסטר לא סילבסטר
    לא לעשות מזה כזה סיפור גדול
    בסה"כ חוגגים
    סיומה של שנה ותחילתה של שנה חדשה
    אין מה לעשות, אף אחת פה לא משתמשת בלוח השנה העברי
    כולנו חיים לפי הלוח הלועזי
    ומתחלפת שנה
    סיבה להגיד תודה לאל שעברה עוד שנה
    וכולנו בריאים ומאושרים!
    אז גם אם יוצאים להרים כוסית וגם עם מתהפכים במיטה
    בכל זאת, שנה חדשה - אז שנה טובה!!!!!
  • לא חוגגת ואף פעם לא נהגתי לחגוג

• תגידי, שם בדוי, מה נסגר איתך??? את מפזרת פה שטויות ללא כל ביסוס היסטורי - כבר הוכיחו מעבר לכל ספר שחגיגת הסילבסטר לא קשורה לאותו אפיפיור. תרגיעי ותפסיקי לשפוט את מי שלא ניזון משקרים כמוך ותני להם לחגוג. מי את בכלל שתשפטי? ואיזו היסחפות המאה - שואה??? תתביישי לך!

הצלחת ממש לעצבן אותי על הבוקר. אין לך נקיונות לפסח לעשות?

• יוליה - אהבתי את הקטע עם סטלונה, פשוט נקרעתי פההההההה
    פייס: ortal_hori

68 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה