היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות, רציתי לשתף אתכן בתופעה שנתקלתי בה לאחרונה,הכרית.!! אתמול היתי אצל חברה שלי והלכנו לבקר חברה שלה והיא הראתה לנו את חדרי הילדים ונדהמתי לגלות כרית אצל כל ילד במיטה[גילאי 3 ושנה] לאחר מכן הלכתי עם חברה שלי לחנות צעצועים והיא קנתה לבן שלה[7 חודשים] כרית למיטה לתינוק. אמרתי לה :"אני לא חושבת שזה בריא וממולץ" והיא אמרה לי:"שטויות,את ישנה עם כרית ונוח לך אז גם הם צריכים". ולכן אני רוצה לשאול אתכן. באמת זה נכון לקנות לילדה כרית מגיל כזה ולשים לה במיטה שתישן על כרית[כרית מותאמת לתינוקות] והאם אצלכן הכרית קיימת<? אם כן בני כמה ילדכם שישנים איתה?
17 תגובות
עמוד 1
אוריקי עם כרית מגיל שנתיים ואמילי מאז שעברה למיטה הגדולה - גיל שנה וחצי. לפעמים הם ישנים על הכרית ולפעמים ליד. [
אלין ישנה מגיל שנתיים על כרית
מגיל שנה ומשהו......אולי שנה וחצי? זה התחיל מתקופה שהוא לא היה נרדם טוב, כאילו לא נוח לו בכלל... לא ידענו מה מפריע לו ואז חשבתי על כרית וזה עבד
אוראלי שלי בן שנה ו5 והוא עדין לא יושן על כרית - ניראה לי שאין גיל זה פשוט נוחיות
איך אני אדע אם כדאי לקנות לה?
מיכלי יש כריות ממש שטוחות ורכות שהן לא מזיקות בגלל הגובה הנמוך. אני רוצה לקנות כזאת לאופק.. הבעייה שהמון היחיד שראיתי כרית כזאת שטוחה היה רק באיקאה..
לדעתי אם הכרית לא גבוהה מידיי זה לא מזיק
אני מתכווננת לקנות להדס כרית שטוחה . כי היא ישנה על הנחשוש שלה וזה נראה לי פחות בריא ופחות נוח . נאמר לי שיש ביבנה מפעל לכריות משהו - ויש שם משהו מיוחד לפעוטות... טרם הלכתי לבדוק .
לדעתי בגיל של שנה + ואם זה דק - זה לא מזיק
רק בגיל 3 אני חושבת או אפילו יותר קנינו כרית , של פריד ממש ממש דקה ... לא רואה סיבה לקנות לפני זה ... ובטח לא בגיל 7 חודשים , אבל כל אחד עושה מה שהוא רוצה ,אצלי איתמר פשוט לא התלונן :)))
הילדה שלי מעדיפה בלי כרית:)
גם הבת שלי עם כרית. מגיל שנה בערך אולי לפני. האמת לקחתי פשוט כרית משומשת ונוחה שנמעכה טוב טוב ושמתי לה אותה. היה מעצבן לי לראות אותה מניחה תראש על המזרון הקשה. נראה לי לא נעים כזה
אוף אני לא יודעת אם לקנות לה..:(((
מגיל שנה בערך, שנהוראי קיבל בקבוק לילה למיטה, הייתי שמה אותו להישען על כרית תמיד שחזרתי לכסות אותו ראיתי שהוא נרדם בכיף על הכרית אז השארתי שם. ומאז הוא ישן על כרית וכמעט ולא נרדם בלי.
את לא יודעת אל תקני ... כשתראי שבאמת יש לה צורך בכרית אז הגיע הזמן ...
אני לא חושבת שיש איזשהי תועלת בכרית בגיל קטן מה גם שלרוב התינוקות מתריעים בעצמם כשהם צריכים כרית וכמובן במידה ומדובר בכרית סופר דקה שעושה הגבהה ממש מינימלית מהמזרן בקיצור לפני גיל שנה אין בזה שום תועלת...אחרי גיל שנה כל תינוק והמוכנות שלו
ב"ה עם הכרית היא ישנה טוב יותר
תודה בנות
מיכל - הוא ממש קטנה!! בגיל כזה כרית לא נראה בריא בכלל....
אצלי רק מגיל שנתיים וחצי שמתי להן כי הן ביקשו. בשנה הראשונה לחיי התינוק זה נראה לי הכי לא בריא שאפשר.... פייס: ortal_hori