שאלה לגבי עור יבש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמתי לב שלאוולין בראש יש עוד יבש כמו פצעים שהתייבשו.
    לא היה לה כשהייהת פיצקית ארי הלידה.
    לא יודעת מה לעשות איתם עכשיו?
    אני מקלחת אותה במקלחת של הגדולים כבר
    לא יודעת אם זה משנה בכל מקרה
    מה לעשות?

4 תגובות
עמוד 1
  • האם את חופפת לה עדיין בשמפו של תינוקות?
    כדאי גם לשים לב לגבי תכשירים, אם את שמה, אני שמתי לשילי כל בוקר סרקל רוזמרין של דר' פישר בספריי ועשה לה גירוי בקרקפת ועברנו לקרם סרקל רוזמרין של דר' פישר וזה בסדר גמור.
    הייתי עוקבת ומחכה קצת לראות אם יש שיפור, ורק אח"כ אם לא היה שיפור או החמרה הייתי לוקחת לרופא עור.

• האמת אני משתמשת בשמפו שזכיתי בו של בייבי טבע או משהו כזה. היא רק בת שנתיים ויש לה 3 שערות על הראש אז אני עדין משתמשת בשמפו תינוקות.

• גם אני משתמשת בשמפו של תינוקות, לדעתי הכי טוב... אם עשית לה שינוי תחזרי לשמפו הקודם, יכול להיות שזו הבעיה. לפני כמה זמן קניתי לעצמי שמפו אחר, די ארומטי ויצאו לי פצעים בראש ובצוואר איך שחזרתי לשמפו שלי הכל עבר...

• תחליפי שמפו
    אם לא עוזר
    רופא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה