היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, אולי יש לכן רעיון איפה אני יכולה לקנות חולצות בייסיק ארוכות? הכןןנה לא בעלות שרוולים ארוכים, אלא ארוכות שמגיעות עד מעל הברך.
יש לי סריגים שקניתי ואני רוצה ללבוש אותם עם טייץ ומגפיים, אממממה, החולצות קצת יותר מידי קצרות לטעמי ואני רוצה שתיהיה עוד חולצה מלמטה שתבצבץ ותכסה עוד קצת מהרגל.
אני לא בהריון אבל יש לי בטן..אני קניתי גופיןת בהמון צבעים ושמה מתחת. 20-40 שקל בפוזה.ארוכות כמעט עד התחת.
אליז יש לי ב 4 צבעים אצלי הן ממש כבס ולבש, ללא הפסקה. 2 מהן כבר די בלויות צריכה לחדש אותן (עוד מההריון של אמילי!!!). אני משה אותן עם טייץ וזה נראה יפה מחמיא לגוף במבנה שלנו!! [