סקר - אמהות לבני שנה שנתיים שלוש וכו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם הילד שלך ישן לילה שלם?
    במידה וכן מתי הפסיק להתעורר בלילות?
20 תגובות
עמוד 1
  • אומרים שאסור לספר...
    אבל אני בטוחה שאתן לא תפתחו עיניים
  • אם קורה שהיא מתעוררת, זה לפיפי או לשתות ומיד חוזרת לישון. וזה קורה פעם אחת.
    אבל לרוב היא ישנה לילה שלם. לא זוכרת מאיזה גיל האמת...

• האמת שאני שואלת כי מתחיל להראות כאילו משהו לא בסדר.. הוא מתעורר בלילה טוב פעמיים או שלוש לבקבוק מים ובלילה רע הוא מסוגל לקום כל שעה ולגמור בסביבות ה 9 בקבוקי מים!! הטיטול מפוצץ פיפי ואז כמובן גם צריך להחליף ולפעמים הוא פשוט מתעורר באמצע הלילה וכלום לא עוזר הוא נשאר ער לאיזו שעה או שעתיים! תתארו איך אני מרגישה במהלך היום כמו זומבי חחחח
  • יווווו רחמים עלייך
    את משאירה אותו לבד בחדר לפעמים? אפילו אם הוא בוכה ורוצה תשומת לב?
    האם הוא מספיק תשוש לפני שהולכים לישון?
    האם חם לו / קר לו בלילה?

• עד גיל שנתיים הייתה יכולה לקום גם כל שעה וחצי.
    בגיל שנתיים השינה הסתדרה יש פה ושם לילות שיכולה להתעורר כמה פעמים.
    בגדול הרוב זה לילה שלם..
  • אני משכיבה אותו תשוש אחרי אמבטיה מפנקת הוא כבר עם העיניים עצומות חח..אני אף פעם לא משאירה אותו לבכות תמיד מתייחסת כמה שיותר מהר יותר סיכוי שיחזור לישון
    ונראה לי שקצת קר פה אז התחלנו הלילה לישון עם מזגן..
    אין לי בעיה להמשיך ככה אני כבר רגילה כמעט שנה ו 4 חודשים בכל זאת אבל לפחות שנראה את האור בקצה המנהרה חחח שזה יתאזן בשנה הקרובה..
    מה שבטוח החוויה של הלילות הלבנים שלא נגמרים תחרט לי חזק כשאני אגיע לשלב של מחשבות על ילד נוסף.. חחחחחחח.. הבטיחו לי 4 חודשים כאלה בסוף זה התארך חחחח
  • אני משכיבה אותו תשוש אחרי אמבטיה מפנקת הוא כבר עם העיניים עצומות חח..אני אף פעם לא משאירה אותו לבכות תמיד מתייחסת כמה שיותר מהר יותר סיכוי שיחזור לישון
    ונראה לי שקצת קר פה אז התחלנו הלילה לישון עם מזגן..
    אין לי בעיה להמשיך ככה אני כבר רגילה כמעט שנה ו 4 חודשים בכל זאת אבל לפחות שנראה את האור בקצה המנהרה חחח שזה יתאזן בשנה הקרובה..
    מה שבטוח החוויה של הלילות הלבנים שלא נגמרים תחרט לי חזק כשאני אגיע לשלב של מחשבות על ילד נוסף.. חחחחחחח.. הבטיחו לי 4 חודשים כאלה בסוף זה התארך חחחח
  • בהתחלה הוא היה ישן לילה שלם מגיל חודש וחצי עד גיל חצי שנה. אצלו זה בתקופות. יש לילות שישן לילה שלם ויש לילות שמתעורר. הלילה התעורר כי היה לא מכוסה וקרא לנו שנבוא לכסות אותו. יש לילות לפעמים זוועתיים שהוא מתעורר ולא מוכן להמשיך לישון במיטה ובעלי מוותר לו לפעמים אז הם ישנים יחד כל אחד על ספה בסלון
  • הלילות זה נושא כאוב בחודש האחרון..
    אמונה ישנה כבר לילות שלמים, גם כשינקה. פעם בכמה זמן היתה מתעוררת.
    בחודש האחרון כנראה בגלל שיניים היא לא מפסיקה לצרוח בלילה.. היא מתעוררת כבר בצרחות, לא נותנת לי ללטף אותה, עצבנית.. מעיפה לי ת'יד וצורחת עליי "אאאאאאאאאייי!!" (דייי..)
    בדיוק מיקודם היא התעוררה ואמרתי שאולי הלילה אני ינסה לתת לה אדוויל, אולי זה ירגיע אותה..

ובהקשר אלייך- אני לא הייתי שורדת לא לישון שנה וארבע..
    את חיבת להתייעץ עם יועצת שינה או משהו..
    איך הוא ישן במהלך היום?
    איך הוא מתעורר בבוקר? לא עייף??

וה- שאלה- מה תעשי כשתתחילו תהליך גמילה?!?!? עם כל המים שהוא שותה..
    חוצמזה שזה לא בריא לשתות כ"כ הרבה מים..
    באמת! אני לא ממציאה..
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
  • פיתוש צודקת לגביי המים. זה מדלל את המלחים בגוף או משהו כזה. 9 בקבוקים בלילה נשמע לי קיצוני.
    את מניחה לו בקבוק מים במיטה?
    בכל מקרה, אני הייתי פונה ליועצת שינה. נשמע לי לא סביר בעליל.

• בובה אני לא רוצה להפחיד אותך אבל נראה לי אץ צריכה ללכת איתו לרופא כי זה קצת מוזר כמות המים שהוא שותה! אוולי חסר לו טיזה ויטמין או או משהו אבל זה מצריך בדיקה רפואית.
  • תמרי התחילה לישון לילה שלם בערך בגיל שנה ושלושה חודשים.

לילה שלם מבחינתי זה כשאני קמה לתת רק מוץ או לשתות.

תקשיבי טליה, זה ממש לא תקין שליעד שותה כל כך הרבה, תהיי בטוחה שזה לא מצמא אלא סוג של דרך להרגע.
    את חייבת להפסיק עם זה מיד!!!!

מבינה לליבך שאת לא יכולה לשמוע אותו בוכה, תעשי אתזה בהדרגה, תורידי את המים, תקומי תרגיעי
    שלושה לילות קשים ואת תראי את השיפור

גם אני חשבתי שככל שאני קמה מהר יותר כך הסיכוי שתחזור לישון טוב יותר- טעיתי!!!, תני לו קצת לקטר, ותראי שלפחות בחלק מהמקרים הוא מחזיר את עצמו לישון- הוא חייב ללמוד לעשות אתזה.
    בינתיים

• כן, שתיהן ישנות לילה מלא מגיל חודש/חודשיים בערך
  • הבת שלי בת שנתים + והיא מתעוררת לפחות פעם אחת בלילה
    אני מקוה שזה יעבור אבל אני לא יודעת איך להספיק עם זה למשהי יש רעיונות?
  • תודה בנות :)
    אני אנסה להפסיק עם המים בלילה אבל אני יודעת שזה הולך להיות פשוט סיווווטטט.. נקווה לטוב.
  • אצלי הן ישנות לילות שלמים מגיל 3 בערך. עד אז - זה היה און אנד אוף, היו לילות מעייפים והיו לילות טובים. מכל מיני סיבות.

מה שאת מתארת - זה דרך להירגע. הוא מחפש מה שירגיע אותו כשאת לא לידו - והבקבוק זה תחליף. אצלי זה גם היה ככה, אבל הן הפסיקו לבד.

אני לא מאלו שקוטעות הרגלים ומשאירה ילדים צורחים כל הלילה....הוא לוקח מוצץ? זה יכול להיות תחליף טוב לבקבוק הזה, גם אם לא - אני הייתי מנסה למצוא תחליף אחר שירגיע אותו...אולי איזה דובי או שמיכי.

לא הייתי פוסלת גם יועצת שינה - יש כאן באחד הפורמים באתר אני חושבת
    פייס: ortal_hori

• היי טלי
  • אני עם מה שכתבה שרון תבדקי קודם כול את כל המצב הבריאותי לעומק ובעה שהכל תקין תבדקי לשנות את המצב ע"י גורמים מקצועים
    אומנם ביתי לא ישנה עדיין לילות שלמים אבל אני יודעת את הסיבות והיא מתאזנת בעה בכל יום שעובר
    בהצלחה
  • עם שמואל עשיתי טעות והאכלתי אותו בכל לילה כצייץ- כשגליה נולדה- כבר הייתי עייפה מידי ופשוטנתתי מוצץ במקום בקבוק- למשוך שעה, אח"כ שעתיים ככה עד שמגיעים ללילה שלם של 11 שעות. שחם וגליה ישנים לילה שלם ללא אוכל מגיל חודשיים וחצי בערך. עכשיו שמול ולילה מתעוררים לפעמים כי הם צריכים פיפי- הם עושים בסיר וחוזרים למיטה- גליה ישנה כמעט ללא התעורריות- שמואל ושחם לפעמים קמים מחלום רע או משהו שצריך להקים אותי לתת להם מוצץ.
    אני מציעה לך לגמול אותו בהדרגה מהמים בלילה- גם כי זו כמות מוגזמת וגם כי הוא כבר צריך להתרגל לא לשתות בלילה כדי שבגמילה ל יעלה מספר הפספוסים.
    שינה ערבה!

• אצלי נעמה החלה לישון מהר מאוד לילות-שלימים, שמה לה מוצצים+בקבוק-מים.

בערך קצת לפני שירה,עם המעבר למיטת-מעבר (ויש מזרן-פעילות על-הריצפה) החלה יותר להתעורר,לדבר ואפילו לבכות,כשהיא חולמת חלום מפחיד ומתעוררת.
    יש לה שמיכה+בובה שהיא מאוד קשורה אליהן וזה עוזר.
    בעלי האחראי עליה (זה החל,כי הוא רוצה לבלות איתה כמה שיותר וגם היא איתו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה