בעיות זקפה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא.. לא לבעלי כפרה עליו (555)...

הפטמות שלי!!!!!!

כל ההריון הפטמות שלי עמדו בהקשב מתוח וזכו לכינוי "פטמות במבה" מבעלי אבל מאז הלידה הן נהיו רכות ובולטות ממש מעט.
    בבית החולים בגלל שבועז היה קטן והיה לו קשה לינוק נתנו לי פטמת סיליקון ומאז טפו טפו טפו ההנקה הסתדרה והוא יונק טוב.

עכשיו כשהוא גדל קצת (הכל יחסי
11 תגובות
עמוד 1
  • בובה אני לא מבינה בזה כלום אבל ההגיון שלי אומר שאין שום בעיה עם פטמת סיליקון!

שיהיה בתאבון לבועזון
  • תודה מתוקה!!!!
  • הבעיה היחידה שאני רואה בזה זה שהוא עלול לפתח העדפה לציצי עם סיליקון כבר מגיל צעיר
  • מאמוש תאכלי הרבה במבה....
    אולי קחי ויאגרה???
  • ליהי תודה על הפירגון !
    שימרית מה שלומך?
    לגבי חסרון של פיטמת סיליקון אז היא עלולה להוריד כמויות של החלב ולפעמים לגרום לסתימות כי השד לא מתרוקן כמו שצריך . חוץ מזה אני ממליצה לך לפנות ליועצת הנקה כי גמילה מפיטמת סיליקון זה תהליך ,מה שאני יודעת כל ניסיון שלך לחבר ללא פיטמת סיליקון חייב להיות כבועז לא ממש רעב כדי לא ליצור אנטי . לגבי הפיטמה שאת מתארת שאת מכניסה ממש כמו אריגמי אז לי יש תחושה שהתפיסה אולי לא כל כך נכונה ולכן נזקקת לפיטמת סיליקון .מה שבפועל אמור לקרות זה שתינוק פותח פה גדול גדול ובשניה הזו את מכניסה את הפיטמה עם חלק מההילה יכול להיות שבועז לא פות פה גדול ולכן את ממש צריכה כאילו לקווצ'ץ' את הפיטמה ולהכניס אותה לפיו.
    ממליצה לך בחום להזמין יועצת בהקדם ובנתיים תוסיפי איזה 2-3 שאיבות ליום לכל מקרה ,כי אי אשפר לדעת אם הכמות מתחילה לרדת או שאצלך זה לא יקרה בנתיים עד שיועצת תגיע ותנסו לגמול אותו מהפיטמה הזו ...
    מקוה שעזרתי
  • תודה בנות!!!!

האוריגמי זה רק בגלל שהפטמה כל כך קטנה שהוא לא מצליח לתפוס אבל כשאני מקפלת הוא תופס מצויין.

מאיה, תודה על הטיפים... אני שואבת לכל מקרה פעמיים ביום לזמנים שאצטרך לצאת לסידורים ומישהו אחר יאכיל אותו... ובהחלט אבדוק את עניין יועצת ההנקה.

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • עדכון קצר- בצהריים הצלחתי להניק בלי פטמת הסיליקון אבל זה כאבבבבב!!!!!!!

עד עכשיו הפטמה כואבת לי... מה דעתכן? להמשיך לנסות או שזה לא באמת משנה עם פטמת סיליקון או בלי?
    "וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • אם זה כואב - הוא כנראה לא תופס טוב.

את צריכה ייעוץ - אולי בטיפת חלב או מ"דיאדה" (אני הזמנתי דרכם יועצת הנקה מדהימה שבאה אליי הביתה)

גם הפטמות שלי היו קצת שטוחות והיה קשה לגדולה לתפוס. כמה שניסיתי - לא הצלחתי להניק אותה. עם השנייה כבר הכנתי את עצמי נפשית וגם שאבתי. השאיבות מוציאות את הפטמה החוצה גם שטיפה במים קרים לפני הנקה.

כשהם קטנים - צריך לכווץ את הציצי לסנדביץ בין שתי האצבעות ואז לדחוף לו לפה, כך הוא יתפוס טוב. ככל שהוא יונק יותר - הוא יציא את הפטמה החוצה בעצמו, מניסיון
    פייס: ortal_hori

• מאמי לא ככ הבנתי למה יש לך בעיה שהוא ינק מהפיטמת סיליקון.........
    ???
  • אני התפקעתי מהכותרתתת חחחח

וליהיי - מצחיקולההה יעדיף סיליקוןןןן חחחחחחה
    תעשי מה שכוכבות פורנו עושות
    שימי קרח כמה שניות לפני " ההופעה" - יעמוד יופי

• אני התפקעתי מהכותרתתת חחחח

וליהיי - מצחיקולההה יעדיף סיליקוןןןן חחחחחחה
    תעשי מה שכוכבות פורנו עושות
    שימי קרח כמה שניות לפני " ההופעה" - יעמוד יופי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה