היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חזרתי עכשיו מדייט קטנטן עם הנסיכה שלי היא שוקלת 1.920 איזה שמנמנה
24 תגובות
עמוד 1
בלי עין הרע 55555
הכי כיף הדייטים האלה
555555
גם לי היה דייט נפלא עם פרינססה שלא מפסיקה לזוז.. הערכת משקל שבוע 32+6 2450 גרם ,
דני למה עוד 34 יום? את עושה ניתוח?
איזה כיף!!!
נטשה
כלל הכבוד לנסיכה 55555555!
וליבי הרגת אותי עם הפועל!!!
ברוך ה ' אחלה משקללל
עוד מעט ותיפגשוווו
תודה בנות מקסימות שלי
היי שירה רק הבכורה שלי נולדה טבעי, השניה נולדה קיסרי חירום, השלישי קיסרי בגלל שיליית פתח ועכשיו את מספר ארבע בכלל לא שואלים - ישר קיסרי . אז יש לי תאריך 6 לפברואר בבוקר. לפחות זה מאפשר לנו להתארגן מבחינת סידור לילדים וכו'
משקל בדיוק כמו שלי בשבוע שלך !!! כיוון שאני עוד לא מעכלת שאני כבר בסוף ההריון (ומודה שגם קצת מתגעגעת...) קבעתי הערכת משקל נוספת לשבוע הבא.
חחחח איזה כיף!!! גם אני מחכה לפגוש את הנסיך שלי
איזה יופי של משקל!!!
שימשיך ככה בכייףףףף פייס: ortal_hori
תודה אהובות שלי
דני גם אני עברתי קיסרי עם יהונתן, הלוואי שהפעם אעבור לידה טבעית ממש לא בא לי שוב על הניתוח הזה ועל ההחלמה הקשה הזאת ועוד עם 2 תינוקות בבית
5555
וואו, איזו חדשות נפלאות ! כל הכבוד ובהצלחה בהמשך !