יכול להיות שאגם מנסה גבולות חדשים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות תקשיבו אני צריכה עזרה.
    אגמי שלי עוד מעט בת חצי שנה ב"ה.
    מאז שהיא נולדה היא היתה ישנה 4 שעות קמה לאכול,עושה גרפס וחוזרת לישון ככה עד הבוקר. 8-9.
    בגיל חודשיים החלה לישון כבר לילה שלם עד 9-10 בבוקר.
    (כיום היא קמה בשבע-שמונה בבוקר לאכול וחוזרת לישון לעוד שעה)
    היה לנו נוהל,מקלחת אוכל ולישון,היתה מביטה במובייל שלה,מתחבקת עם בובת הסמרטוט והולכת לישון.
    לפני שבוע אגם היתה חולה מאוד בקוצר נשימה,קיבלה אנהלציה 4 פעמים ביום וכמובן שהיתה על הידיים וכל בכי קפצתי.
    ב"ה עכשיו זה מאחוריינו אבל מאז שעברנו את זה אגם כל הזמן בוכה שמגיעים לשעה 20:00כאשראני מניחה אותה במיטה לאחר המקלחת והבקבוק.
    היא צורחת כאילו ממש כואב לה ושאני מתקרבת למיטה היא מחייכת,צוחקת ושאני מתרחקת שוב בכי מטורף.
    אני לא נכנעת לה,הולכת אליה כל חמש דקות,נותנה לה מוצץ מלטפת אותה אבל זה לא עוזר ובסוף היא נרדמת אחרי30-40 דקות של בכי מטורף.
    האם אני צריכה להמשיך ככה או להעניק לה תצומת לב ולהרים אותה מהמיטה ולהכנע לה?
    תודה לעוזרות וגם למקפיצות:)

11 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי את עושה בסדר גמור אל תכנעי לה גם ליהונתן יש תקופות כאלה שלפעמיים הוא נרדם אחרי שעה ולפעמיים גם אחרי רבע שעה

• צרחות מטורפות כאלה?
    ותוך כמה זמן הפסיק?

• מקפיצה

• מאמי היא בודקת אותך היא התרגלה שבזמן שהיתה חולה היתה הרבה בידיים והרי היא לא מבינה שזה בגלל המחלה אז לא ברור לה למה זה נפסק
    אל תוותרי זה בסדר גמור מה שאת עושה היא צריכה לחזור לשיגרה ואני מבטיחה לך שאם תמשיכי ככה עוד יום יומיים הכל יחזור לשיגרה הרגילה

• כן מוכרות לי הנסיגות האלה . כשהם חולים הכל משתבש ואז צריך לחזןר לשגרה .
    לדעתי לא להוציא אותה מהמיטה אבל כן להיכנס כשהיא צורחת בהיסטריה.
    להרגיע עם שש.. ואמא ופה לילה טוב .. להיות איתה קצת ולנסות להתרחק מידי פעם .
    זה שהיא צוחקת ומחייכת כשאת לידה זה כבר אומר שזה משחק..... ולכן לדעתי לא להוציא מהמיטה בכלל כי אז כביכול היא מקבלת מה שהיא רוצה.

• תודה בנות ;)

• תמשיכי לעשות מה שאת עושה (בלי להוציא...להכנס לצאת להכנס לצאת)
    יקח קצת זמן אבל זה יעבור.
  • וווואייי מיכל זה בדיוק אבל בדיוק בדיוק מה שאני אומרת כל השבוע האחרון עם הבן שלי
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • תודה בנות
    והלן-אסור לתת להורים להתערב!!
    אני גרה אצל חמי וחמתי [אוטוט עוברת לבית שלנו שקנינו,פשוט לא סיימו לבנות אותו] בקיצר לגדל שם את אגם זה סיוט!!
    חמתי מתערבת בכל דבר,אם הילדה בוכה היא ישר באה לחדר ומתערבת לי,היא אומרת שהיא תינוקת ולא יודעת להגיד מה כואב לה ואני לא מבינה ושאני אכזרית חחח
    אבל אני עומדת על שלי!! אמרתי לה שאם היא תתערב אני לוקחת את אגם להורים שלי עד שהבית יהיה מוכן כי אני לא מוכנה שהחינוך שאני רוצה להנחיל בה יהרס.
    זה מאוד חשוב לעמוד על שלך ולהיות אסרטיבית.
    ובנות,אני באמת אמשיך בצורה הזאת,אבוא אתן מוצץ,אמשיך לדבר אליה וללטף אותה אבל לא ארים אותה.
    תודה רבה

• כמו שכבר כתבו לך, את עושה הכל בסדר גמור
    פשוט קל מאוד להתרגל לפינוקים ועכשיו שהיא הבריאה
    וצריך לחזור לשגרה, קשה לה להבין למה פתאום השינוי
    תמשיכי להכנס ולצאת, להרגיע אותה במילים,
    להסביר שאמא פה... ורק אם את רואה שהיא עוד שניה מביאה את עצמה
    למצב של בכי היסטרי אז תרימי, כדי למנוע ממנה את זה...
    ואז תורידי אותה בחזרה למיטה כשהיא רגועה ותסבירי לה שוב שהכל בסדר,
    אגמי בסך הכל הולכת לישון ואמא תמיד איתה
  • אני אישית כשהוא חולה מפנקת אקסטרה על כל המשתמע מכך - מרימה מהמיטה מרדימה על הידיים והכל..
    ואחרי שהוא מבריא מכניסה אותו שוב לשגרה לאט לאט..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה