התהפכות העובר אומרת משהו על מועד הלידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • או שזה לא קשור והעובר מתהפך בלי שום קשר לזמן הלידה..

10 תגובות
עמוד 1
  • הא ועוד שאלה קצת טיפשית..אם הוא כבר התהפך אין מצב שהוא חוזר למצב הקודם? ז"א עם הראש לא למעטה

• אין קשר שלי התהפך שבוע 29 וילדתי כמעט בשבוע 42

• ההתהפכות לא אומרת כלום על מועד הלידה
    וכן, כמו שאמרו גם לי בשבוע שלך
    העובר יכול עוד להתהפך כמה וכמה פעמים כי יש לו מקום בבטן וגם בבועה של מים...
    אין לך מה לדאוג... הרוב הגדול של העוברים כבר בשבוע 32-33 עם הראש למטה וכך גם ישארו
    (כמובן לא כולם אבל עוד מוקדם לדאוג)
    המשך יום נעים!

• אצלי היא הפוכה כבר משבוע 22 אבל לצערי זה לא אומר כלום. היא עדיין תצא עוד עידן ועידנים :)

• לא קשור

• אין קשר..
    תביי סבלנית, כל דבר בעתו .. עוד קצת

• אומרים שכן, אבל לא נראה לי. אצלי הראשונה התהפכה קרוב ללידה, השנייה היתה הפוכה כל הזמן והשלישית היתה עכוז והיינו צריכים להפוך אותה בבית חולים
    פייס: ortal_hori

• לא אומר כלום
    ויש מצב שיתהפך לעכוז שוב...אבל סיכוי קטן...ואם בכל זאת יתהפך יכול לחזור בחזרה למצג ראש... עד שבוע....34 נדמה לי(?) הם מסוגלים לזוז שם 360 מעלות.
    בדכ אם הוא התהפך כבר ככה הוא ישאר (אגב עכשיו התנועות יהיו למעלה ולא למטה בגלל הרגליים
  • אין קשר

• אצל הוא היה עם הראש למעטה מחודש שישי
    לא זז משם:)
    וילדתי ב 38+3...........

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה