היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סוף כל סוף בעלי ואני הלכנו לעשות בדיקות דם כלליות. הוא לא עשה שנתיים וחצי ואני לא עשיתי מאז שאגמי נולדה, אז בהחלט הגיע הזמן. חשוב לעשות במינימום פעם בשנה אם לא כל חצי שנה. אז מתי אתן עשיתן לאחרונה בדיקות כלליות? בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
15 תגובות
עמוד 1
אני עושה פעם בחצי שנה
עשיתי ממש לפני שגיליתי שאני בהריון. אבל נראה לי שאני צריכה לעשות שוב, יש לי הרגשה שהברזל שלי ברצפה.
לא עשיתי מאז הלידה בטוח...
נראה לי שבאמת צריך...
ובאותה נימה-
צריך ללכת עשות גם ממוגרפיה.. לכל מקרה. נטשה
אני עם בעיית אנמיה לא מאוזנת אז משתדלת אחת לשנה וסוחפת את בעלי איתי ... בהצלחה עם הבדיקות
עשיתי בהריון.. בד״כ לא מקפידה על בדיקות ________________ ה', הענקת לי אוצר נדיר מאין כמותו. מודה לך בכל שניה ומבקשת שתשמור לי עליו תמיד.
אני עשיתי אחרי ההריון כי רופא נשים שלי קפדן וחצי שנה אחרי שילדתי שלך אותי לבדיקת דם.
בעלי לא עשה מזמן...
אני עושה כל חצי שנה
ובעלי מזמןןןןןן לא עשה.. מעל שנה
לפני שבועיים באשפוז יולדות א'
ומתן ב-5 שנים האחרונות עשה רק בתרומות דם
אני לא עושה אלא אם צריך בתקופה הקצרה שלא היתי בהריון- היתה לי נשירת שיער- אז עשיתי כדי לראות מה חסר אבל סתם ככה- לא נראה לי שאעשה
בתקופה של ההריון- כל חודש- חודש וחצי
זה באמת חשוב, אני אכן עושה פעם בחצי שנה...אוטוטו עושה שוב כנ"ל בעלי
אני עושה פעם בחצי שנה (בהריונות אחת ל-6 שבועות בדיקת דם) בעלי פוחד ממחטים אז צריך לעשות לו כל פעם תרגיל הונאה כדי שיעשה בדיקת דם פשוטה! כשעשינו חיסון שפעת הכנסתי אותו יחד איתי ואמרתי לו שאני פוחדת לעשות (כן בטח - אני חולה על מחטים וזריקות) והכנתי את האחות שתעשה לו חיסון ב״הפתעה״ הוא כועס עליי עד היום...
מהריון להריון לפני ההריון הראשון לא עשיתי בדיקת דם יוצר מ5 שנים
רק בהריוניות אני עושה. בעלי עשה לפני חצי שנה, אבל גם במקרה כי הרופא הכריך אותו.... אנחנו מזניחים