בעניין החתימות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני שמחה לה**** מזמני כשמזדמן לי להכין חתימות פה ושם למי שרוצה, אבל חשוב לי להבהיר שאני עושה את זה כטובה.

אני אפילו לא לוקחת חתימות מוכנות מהאינטרנט אלא מרכיבה הכל לבד, אז למרות שהתוצאה לא מקצועית הושקעה עבודה.

אם יש פרט שמאוד מפריע למישהי אני אנסה (אם יש לי זמן) לשנות, אבל אני מבקשת להיות גמישות ולהבין שזו מתנה ממני ולהתייחס בהתאם.

תודה מראש, ואני אגש ליתר החתימות שהבטחתי מחר.

6 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט מסכימה איתך.
    לפעמים כשמתעסקים בקטנות זה קצת מרגיז.כמה שגם אני משקיעה ועושה ידני..גם כשאין זמן מקדי שה זמן בשביל הבנות ולפעמים מרגיש שלא מוכירים ולא מודים על טובה שניתנה להם.בהחלט צריך להגיד תודה על כל דבר שמקבלים כי זה לא בא בקלות כמו שזה אולי ניראה.

• לא יודעת על מי מדובר אבל אני אהבתי ומודה לך מאוד

• ב-ר-ו-ר!!!

אני מאוד מאוד מאוד מעריכה את העבודה שלך!!

אני גם יודעת שאת מאוד עסוקה

• החתימות שאתן עושות מדהימות

• אני. מודעת לעומס שיש לך ואני מאוד מעריכה אותך על שאת מסכימה להכין לי !!
    תודה. לך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה