תחילת הריון ראשון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הי לכולן. לאחר שנה של נסיונות בשעה טובה זה הגיע...
    אני כיום בשבוע שישי ויש לי כמה שאלות למנוסות שביניכן:
    יש לי דקירות התכווצויות בבטן, בצידי בטן תחתונה. האם זה תקין?
    שאלה נוספת: אני יודעת בדיוק באיזה שבוע אני כי אני זוכרת מתי הייתה הוסת האחרונה... רופאת הנשים אמרה לי שלפי השק היא חושבת שאני בכלל בשבוע רביעי משהו... בגלל הגודל של השק... האם יש סיבה לדאגה? או שזה הגיוני לא לדעת בהתחלה באיזה שבוע אני בדיוק...
    מתי הרופאה כן תוכל לומר לי מהו גיל ההריון בדיוק?
    אשמח לתשובות.... מתרגשת נורא!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!!
    שיהיה המון בהצלחה.....

כן דקירות והתכווצויות זו תופעה תקינה.
    את תוכלי לדעת באיזה שבוע את בדיוק לאחר שתעשי אולטרסאונד פעם נוספת ולפי המדדים הרופאת נשים שלך תוכל להגיד לך בדיוק......
    אין חשש לדאגה.

• הכאבים בבטן התחתונה והדקירות וההתכווצויות (אפילו כמו מחזור) זה תקין
    זה בגלל שהרחם מתרחב...יכול להמשך כמה שבועות לסרוגין....

אם את לא יודעת מה הוסת אחרון מה הבעיה בלהיות בשבוע רביעי?
    אולי את באמת שבוע רביעי?
    תבואי אליה עוד 3-4 שבועות ואז תראו מה נשמע ואיזה שבוע את אז.
  • הכאבים הגיוניים הכל מתעורר לו בפנים

• מזל טוב
    והכאבים והדקירות מאפיינים את השבועות ההתחלתיים
    ברור שאם משהו בלתי נסבל או חשוד - לבדוקקק

• איזה כייף!!!
    בשעה טובה

• קודם מכל מזל טוב ובשעה טובה!!!

לגבי ההתכווצויות, בתחילת הריון זה תקין בגלל התרחבות האגן (זה מרגיש בערך כמו כאבי מחזור).

לגבי גיל ההריון, באולטראסאונד ראשון הרופא בדר"כ מעריך את גיל ההריון, אבל כפי שהיה אצלי, רק אחרי שכבר רואים דופק (שבוע 7-8 בערך) ואז גם אם צריך, בגלל דברים כמו ביוץ מאוחר, הוא גם משנה תאריך וסת. זה תקין ואין מה לדאוג.

שיהיה בהצלחה וברוכה הבאה לפורום.
  • איזה כיףףףף משל טוב
  • כמו שענו לך - ההרגשה נורמלית, קצת כאבים (לפעמים בהמשך זה ממש כואב!)

לגבי גיל ההריון - גם אצלי לא ידעו במדוייק רק בשבוע 8 בערך כבר אפשר לדעת. למה? כי יכול להיות ביוץ מאוחר, כמו שהיה אצלי. המשך הריון קליל ומרגש!

ortal_halag@walla.co.il
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה