עד מתי??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ברוך השם נולדה לנו נסיכה לפני חודש ושבוע !
    יש לי שאלה עד מתי לא ישנים בלילה , לא רגילה לזה להפך אני אוהבת מאוד מאוד לישון . עכשיו אין שינה רצופה וזה מתסכל אותי , נכון למטרה נעלה אבל חשוב לי גם לדעת מתי הם ישנים לילה שלם או אפילו חצי לילה ???
    אשמח לתשובות , האם יש עוד תקווה לשינה בריאה ורצופה???...חח
12 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב.
    כל תינוק ושעות השינה שלו. אוריקי על הלילה הראשון ישן חמש שעות, אמילי קמה כל שעתיים במשך חצי שנה.
    אז אין משהו קבוע

[
  • קודם כל מזל טוב.
    כל תינוק ושעות השינה שלו. אוריקי על הלילה הראשון ישן חמש שעות, אמילי קמה כל שעתיים במשך חצי שנה.
    אז אין משהו קבוע

[
  • אי אפשר לענות לך לשאלה הזאת כי אין חוקים...

האחיינית שלי בגיל חודש ישנה לילה שלם כשהבת של מיכלי באותו גיל קמה כל שעה
    "וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • מזל טוב!!!
    זה מאד אינדיווידואלי כל תינוק והשינה שלו, הרעב שלו, גזים וכו'..
    לכן אי אפשר לנבא כמה זמן זה עוד ייקח.
    עידו שלי התחיל לישון לילה שלם בגיל חודש וחצי וחזר להתעוררויות בלילה בגיל חצי שנה. גם עכשיו בגיל 3.5 יש לו הבדלים בשינה והתעוררויות לפעמים.
  • ואוו אז הלילות ללא שינה ימשיכו יכול להיות לעד :-(. אני צריכה לחזור לעבודה עוד חודשיים, איך עושים את זה???
  • כמו ששימרית ענתה לך- אין חוקים בכלל.
    אבל!
    בגיל 4 חודשים הם מתחילים להפריש הורמון שקוראים לו מלטונין. ההורמון הזה
    מופרש כשאין אור, כשיש חושך... ובעצם מסמל לגוף שצריך ללכת לישון.
    כמו אצלינו.
    לכן בגיל 4 חודשים אפשר לצפות למשהו. למה? לאיזשהי הקלה חחחח

עד אז, התינוקות פשוט אין להם תוכנה שאומרת להם מתי יום ולילה מבחינת שינה,
    ומה החוקים בכלל אז המון דברים יכולים להשתנות.
    אבל! יש כמה דברים שצריך להקפיד עליהם גם לפני 4 חודשים. ואחרי 4 חודשים
    זה גם מאוד עוזר ויעזור וזה טקס שינה ושגרת לילה.
    טקס שינה את בטח יודעת כי כל טיפת חלב חופרת. התנהלות קבועה לפני השינה (אמבטיה אוכל ולישון וכ'ו..)
    ואחר כך צריכה להיות גם שגרת לילה, ז"א אם היא מתעוררת אחרי טקס השינה בלילה,
    צריך לעזור לה להבין שלילה. שזה: לא מדליקים אור, לא מדברים איתה.
    בגיל הזה כמובן מוציאים מהמיטה מאכילים, נוגעים, מרגיעים... אבל שלא תיהיה אינטרקציה מעבר. כי לילה.
  • מאמי שמרית כתבה לך עליי
    ומגיל 3 חודשים בערך ועד ל 7-8 חודשים כל שעה היא היתה קמה
    והייתי גם הולכת לעבודה
    יש ברירה???!??!?
    אין ברירה
    הולכים בוכים מנגבים את הדמעות ועובדים
    אצלי לקראת 10 חודשים התחיל להסתדר .

כל ילד והשינה שלו
    יש כאן בנות שהסתדר אצלם מגיל חודש , 3 חודשים , חצי שנה ואפילו שנתיים !
    אי אפשר לצפות את זה

• אצלי נועה פלטה אז אחרי כל ארוחה היינו צריכים להחזיק אותה על הידיים במשך שעה וחצי כי אחרת אי אפשר היה לשים אותה במיטה. אז היינו יושבים בסלון בארבע לפנות בוקר שמים אותה עלינו ונאבקים לא להירדם... וזה עד גיל 8 חודשים....
    ואל דאגה מתרגלים להכל ואחרי חיוך או שתיים תשכחי שלא ישנת... אני יודעת שזו קלישאה ואת לא מאמינה אבל גם אני בזמנו לא האמנתי עד שזה באמת קרה. החיוך פשוט המיס...
  • עד שהם בני 18 ובחופשות עם הבן זוג לבד
  • לא ישנים עד בערך גיל 22 שלה , אולי גם אח"כ.
    קודם גזים, שיניים, מחלות, אוזניים,חלומות רעיםעובר קצת זמן והיא יוצאת עם החבר'ה וחוזרים באמצע הלילה. אח"כ מוציאים רישיון ובכלל אמא לא ישנה יותר. אח"כ תתגייס....
  • תודה בנות , לוקחת את כל מה שאמרתן בחשבון. ומתחילה להתרגל לצערי מקווה בקרוב לראות חיוך שימיס אותי וישכיח:-)
  • כבר ענו לך...
    שיהיה לכם המון מזל טוב והרבה לילות עם שינה רצופה:)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה