היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חלמתי את החלום הכי הזוי שיכול להיות!! !! אין לי מושג למה זה.. חלמתי שאני מאוהבת במישהו (!!!!!) וטני עושה הכל על מנת שיאהב אותי בחזרה! כל זה ואני ובעלי נשואים בחלום!! זה דבר שבחיים לא היה קורה במציאות.. יש למישהי מושג מה אומר דבר כזה? ומצטערת שאני משגעת אתכן לאחרונה עם החלומות שלי אבל פשוט כאן תמיד יש מישהי חכמה שמבינה
11 תגובות
עמוד 1
תשלאלי את יוסף..... אגב אומרים שחולמים בלילה על מה שחושבים ביום
נראה לי שהרבה זמן לא חיזרו אחרייך....וזה חסר לך פייס: ortal_hori
לא מבינה בחלומות אבל תנסי לבדוק אם עצמך מה מצב היחסים בינכם אולי צריך ריגוש כלשהו להכניס אצלכם...
החלום אומר שאת בהריון חח אני חולמת חלומות מוזרים והזויים מאוד רק בהריון או כשאני מוטרדת מאוד הלילה למשל חלמתי חלום ממש הזוי
מה שETD ואורטל אמרו, ככה אני חושבת. חסר לך צומי ואקשן חיובי, רומנטי, מבעלך...
זה לא מוזר בכלל! את אכן מאוהבת במישהו אחר בנוסף לבעלך - וזה העובר שלך :)
יש משהו במה שאתן אומרות.. המצב עם בעלי לא משהו
יש משהו במה שאתן אומרות.. המצב עם בעלי לא משהו
מה שמוזר לי זה שאני זוכרת בבירור ממש איך אני הולכת ומנסה לחבק אותו והולכת אחריו באובססיביות משהו זה דברים שגם אם לא הייתי נשואה לא היו קורים! חחחחח באולי הפוך