תיקים לעגלה... סקר וסיפור הורמונלי. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה תיק עגלה יש לכן? כמה עלה? האם הוא נוח? ואיפה קניתן?

אני רוצה לקנות תיק עגלה שיהיה נוח ויפה, ראיתי בשילב תיק מהמם שעולה 300 ש״ח, כולי התלהבתי והלכתי לעבר הקופה, בעלי הסתכל עליי ככה ואמר ש300 ש״ח זה המון בשביל תיק ושנבדוק בעוד חנויות ונשווה מחירים או נמצא תיק זול יותר.

יצאתי מהחנות עצבנית, התחלתי לבכות, ואמרתי לו שאני רוצה רק רק רק את התיק הזה ושום תיק אחר מלבדו. לא דיברתי איתו כמה שעות.
    אח״כ התחלתי להרגיש ממש רע שאני עושה לו פרצופים ביום ההולדת שלו ושזה כולה תיק אבל באותו רגע הרגשתי שזה סוף העולם!

מה נסגר איתי?!?!?!
    "וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
30 תגובות
עמוד 1
  • מזכיר קצת את הבן שלי...רק בלי הורמונים
    תקשיבי, שילב יקרנים נורא. הסיבה היחידה שנכנסתי לשם השבוע היא בשביל להחליף מתנה שקיבלתי לברית (סוודר ואפודה לחורף לגיל 6-9 חודשים שזה יוצא יוני יולי אוגוסט).
    שווה לבדוק בעוד מקומות.
  • האמת לי חברה חפרה על תיקי גיטה.... ובסוף.. עשינו שימור דם טבורית וקיבלנו תיק מתנה ( מזכיר את זה עם הפרח באמצע בשילב). פשוט ושימושי וקל... אני משתמשת בו והוא מעולה..

תקחי את ה 300₪ ותתפנקו אתם באיזה מסג׳

ובעלך בטוח מבין הוווורמווונים...

• הורמונים
    הורמונים
    ושוב פעם הורמונים

300 ש"ח זה לא נורא לתיק עגלה.

כשאורי נולד, קניתי תיק במוצצים שעלה סביב 150 ש"ח.

אח"כ גיסתי הורישה לי את התיק שלה שהוא הרבה הרבה יותר נוח.
    תיק של גיטה. עולה הון תועפות אבל בהחלט שווה את הכסף, גם גיסתי חרשה עליו וגם אני כבר עם 2ילדים והוא נראה כמו חדש, ממש נוח.

http://www.gittabags.com/he/items_view.asp?category=085_&id=143

אבל התיק הזה עולה סביב ה 500 ש"ח.

ד"א הבנתי שתיק הפרח של שילב הוא מצויין,
  • אחחח ההרומוניםםםם
    כשקנו לי את העגלה קנו לי גם תיק לא זוכרת איזה כי זרקתי,
    אפרופו הורמונים הוא היה טיפה מלוכלך וזרקתי...
    עכשיו אני צריכה לקנות חדש
  • ההורמונים האלה.. אני לגמריי זוכרת..

300 שקל לתיק עגלה זה לא יקר בהשוואה לתיקים אחרים. התיק שלי עלה 550 ש"ח
  • לנו יש את התיק שקיבלנו יחד עם העגלה
    זה תיק גב לא גדול ולא קטן - ובסה"כ מרוצים מאוד

אני בכל אופן לא הייתי קונה תיק ב300 ש"ח - אפשר למצוא תיקים טובים ונוחים גם בפחות

• ההורמונים האלה.. אני לגמריי זוכרת..

300 שקל לתיק עגלה זה לא יקר בהשוואה לתיקים אחרים. התיק שלי עלה 550 ש"ח
  • בלידות הקודמות שלי היה לי את התיק עם הפרח של מינשארי, הוא נוח בטירוף וממש היה לי כייף איתו. מסרתי אותו ביחד עם עוד מלא דברים של הקטנות שלי דרך "אגורה" לאם חד הורית
    פייס: ortal_hori

• אני קניתי בזמנו תיק במוצצים ב-100 שקלים והוא היה מעולה!!!!
    הבעיה שהוא ורוד ואם אני אכנס להריון עם בן, אני אצטרך תיק חדש

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• שמריתה - התיק-פרח עשה את העבודה נאמנה עם דורצ'וק

• התיק שאני מדברת עליו הוא של חברת simply good זאת חברת מינשארי לשעבר וזאת בדיוק החברה של התיק פרח של שילב.
    אני מדברת על דגם אחר של אותה חברה.

ובעלי אמר לי ללכת לקנות אותו

אני מאושרת!!!
    "וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • אם יש לכם להשקיע - זה שווה את ההשקעה. מאיפה את?

יש ביד 2 תיקים מדהימים
    פייס: ortal_hori

• יקירתי - ואני אומרת לך את זה באהבה רבה - הגזמת!
    כולה תיק... חפץ... ממתי את האושר שלנו והרגשת השמחה אנחנו תולים בחפצים?

• הורמונים הורמונים... כמה זה מוכר

• חחחחחח מצחיקה

אנחנו קנינו בשילב את הסימפלי גוד
    http://www.shilav.co.il/kamel-fusion-diaper-bag

ידעתי שאוציא עליו כסף כי הוא איכותי וסופני

• תיק עגלה, קניתי בהריון ראשון בד"ר ביבי לא זוכרת כמה עלה, לפני 5 שנים, השתמשתי בו רק לילד ראשון, למרות שהוא גדול ונוח אבל מילד שני הוא כבר לא בשימוש, כי תמיד יש תיק גב של הגדול, תמיד אפשר לשים בו את חיתול ומשחה וכול מה שתינוק צריך בתיק גב הזהמוגם בסל של עגלה, לכן בעיני להשקיע מלא כסף בתיק לעגלה לא שווה.
    בהצלחה
  • ת'כלס, אחרי-לידה מוצאים חפץ ראוי שישמש,אז סוגרים עליו מיידית,אני הכי מבינה אותך,שרצית לסגור מיידית את הסידור הזה
    shira

• היי שימריתוש ,לי יש את התיק הזה הדגם השני שאת מדברת עליו ובשילב זה סתם יקר ,אני זוכרת שקניתי אותו איזה 100 שח פחות בחנות רגילה לציוד לתינוקות אבל אם אין לך סבלנות לחפש לכי על זה !!! הוא היה לי מאוד נוח עם איתמר אבל בילד השני אני בטוח אשתמש בתיק גב רגיל ...ורק להתחלה אתלה את התיק על העגלה
  • לכי פנקי את עצמך
    זה ישמש אותך הרבה!!!

• איזה מתוקית את
    לי יש את התיק עגלה של פג פרגו נכנס בו ים דברים
    כשאני צריכה ללכת בלי העגלה תיק גב של הלימודים שלי סוחב מצויין
    הכי חשוב שיהיה לך נוח ושיהיה חזק
  • לא היה לי תיק לעגלה, כל הנחוץ נכנס לי לתיק שלי
  • Dkny- אל תגזימי. מה שגורם לי אושר זה הבן שלי. לא צריך לקחת כל מילה ולשפוט. וכן, לפעמים יש דברים קטנים וטפשיים שעושים אותי מאושרת. אפילו חפצים. את לא מכירה אותי אז בבקשה אל תשפטי אותי.

שירררה- זה התיק שאני מדברת עליו

• יש לי את התיק הזה, של "קמפניולה" עוד מבריאל, בדיוק בצבעים האלה (בגלל שהעגלה שלנו בצבעי חום-שמנת), עלה לי בזמנו בסביבות 450-500 ₪.
    הוא ממש נוח, ומרווח. יש מקום לבקבוקים, למשטח החתלה, לנרתיק לטיטולים (בא יחד עם התיק), בגדים להחלפה, מסמכים, מוצצים ואפילו צעצועים דחפתי בו

• לי יש תיק החתלה של outdoor

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=k-babybags&db685826=2433745&db458088=458090
    בצבע תכלת
    מאוד מרוצה

• לי יש את התיק של סימפלי גוד. קניתי אותו בשילב ב360 בערך...
    הוא גדול ואני מכניסה בו ממש הכל. כל מה שרק איילה שצריכה.
    מקיסמי אוזניים ועד צעצועים, אבל אני משתמשת בו רק לנסיעות ויציאות ארוכות.
    סתם ככה ביום יום יש לי תיק שקניתי בחנות תיקים רגילה. משהו פחות בומבסטי מההוא...

• לי יש תיק שקנו לי מהסופרפארם עם כל המוצרים הראשוניים
    ואני אוהבת אותו מאד
    מכיוון שאני לכלוכית ולא שומרת אז חבל שתיק כלכך יקר יתלכלך ככה

יש גם את התיק שבא עם העגלה אבל הוא סתם שחור ושלי עכשיו ורוד .
    לדעתי האישית ומצבי הכלכלי - חושבת שמיותר להוציא300 שח על תיק
    אבל כל אחת והאהבות שלה

• היי

יש מבצע למי שמזמין דרך אתר שילב- 50 ש"ח הנחה נוספים מעל 300 ש"ח.
    התיק של סימפלי גוד במקום 370 עולה 300 ש"ח+50 ש"ח הנחה יוצא רק 250 ש"ח. גם אני הרגע קניתי- הוא נראה מאוד איכותי וטוב:)

יום נעים
  • לי יש תיק של מיננה שקנו לי מתנה ללידה והוא עולה בחנות 600 שח אבל אין על התיק הזה במיוחד שיש יותר מילד אחד
    גדול נח יפה מספיק להכל הכל הכל גם דברים שלי וגם של אמה וגם אלין

• היי
    אם אני יכולה לנחם אותך ,
    אני קניתי את התיק משילב עלה לי קרוב ל 300 (לא הגיטה) אפילו שהיתה בחנות משהי שאמרה לי שהיא קנתה אותו והיא לא ממש מרוצה ממנו
    הוא היה נראה לי ממש שווה
    אבל בפועל הוא ממש לא מכיל הרבה כמו שהוא נראה ואני חושבת שהוא לא שווה את הכסף
    לעומת זה יש לי 2 חברות שקנו את הגיטה והיו ממש מרוצות
    וחברה אחרת קנתה את התיק של קרורס די דומה לגיטה אבל הרבה יותר זול והיא מרוצה סביבות ה 150
    לא תמיד היקר הוא השווה
    מירי

• תיק היה בין הדברים היחידים שלא כל כך הסתכלתי על מחיר כי הוא משמש אותך כל הזמן ולהרבה זמן.
    לי יש תיק של חברת EMMALJUNGA בצבע כחול כי העגלה שלנו בצבע שחור - אפור ורציתי לשבור מעט את השחור.
    http://www.emmaljunga.com/english/Accessories/Changing_bags/Sport_Changing_Bag-354.html

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה