איך מזהים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבדלים בין בכי?

אני מסיימת להאכיל את תהל
    כמה דקות עוברות והיא מתחילה עם רצף פרצופים לא סימפטיים במיוחד
    ואז צרחות...
    ונהיית אדומה.
    אני מסיקה שזה גזים ושומעת לעצת לה לצ'ה ולא מרגיעה עם ציצי
    הרי זה עושה להם יותר סבטוחה...

והילדה לא נרגעת.
    אז אני נוטשת עמדות ושולפת ציצי
    ואז יונקת בסבבה כאילו כלום לא קרה

6 תגובות
עמוד 1
  • תראי. הנקה בשבילם זה הדבר הכי טוב ונעים שהם יעולים לקבל. גם באמצע כאבי בטן מטורפים. כאבי שינים כאבי אוזנים הנקה בשבילם זה מרגוע.
    אבל.
    כשהיא בדיוק סיימה לינוק התחילו לה הכאבי בטן. כשאת דוחפת שוב פעם הנקה היא כמובן לא מסרבת ויכולה ליהיות מחוברת אליך יום שלם. אבל זה מעמיס לה על הקיבה וגורם לכאבי בטן יותר חזקים.
    אחרי ההנקה אני מציעה לך שימי אותה בנמשא ופשוט תסתובבי קצת בבית. היא אומנם לא יונקת אבל היא צמודה אליך וזו שיטת הרגעה מעולה. היא אפילו תירדם.
    בהצלחה!
    דרך אגב לי גם היה מרגיע אותה הטרמפולינה. היתי מקפחצה לה אותה וכנראה הקפיצות היו משחררות לה את כאבי הבטן.
    והיא היתה נרגעת ציק צק וגם נרדמת.
    בהצלחה מאמי
  • לי הסבירו שיש גזים הם יונקים פחות בכל יניקה ובמקטעים... ולפעמים הם סתם מוצצים שזה מרגיע אותם... אני נותנת לו ציצי בגזים לרוב יש יניקה שתיים ואז אני מרגישה שהוא סתם מוצץ... מה גם שבשעות ״הקשות״ יותר של הגזים הוא יונק יותר פעמים אבל פחות כל פעם.. זה מנגנון טבעי שלהם לווסת..

כמובן משלבת אצלו עם הרמת רגליים לבטן... הוא עף על עצמו... ואני משתמשת בגרייפווטר בשבילו זה נראה שזה עוזר... רק חשוב בכל התכשירים.. אם את בוחרת להשתמש .. להשתמש כל הזמן ולא רק בשעות של הגזים.. זה טיפול מונע.

וכמו שרשום בכל האתרים.... לחכות בסבלנות לגיל 3 חודשים.....

• אצלנו בכי מלווה בהתכווצויות היה אומר גזים, בכי מתלונן כזה
    ובכי לאוכל היה בכי שמתחיל לאט לאט והולך ומתגבר

לפעמים ההנקה עוזרת להם להוציא את הגזים החוצה ובגלל זה זה מרגיע אותה

• תודה בנות

• אני לא יודעת להגיד לך איך מזהים.
    אני מציעה שתעשי לה עיסוי לגזים, חפשי ביוטיוב עיסוי תינוקות. זה יקל עליה, אולי תהיה יותר נינוחה...

• יקריה עם כל הקושי את היחידה שתלמד לזהות את זה זה יקח קצת זמן אבל את האימא שלה ואת הכי טובה בשבילה
    גם לי היה בעיה כזו כי היא היתה יונקת בהפסקות אז למדתי להקשיב לכמה היא אוכלת ולמתי היא משחקת כי כשהם לא רעבים הם סתם משחקים ואז הייתי מצמידה בטן לבטן בתנוחה עוברית שלה ואז היא היתה נרגעת ...
    סבלנות ואת תפטרי כל תעלומה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה