היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מזל טוב!! הרופאה תיתן לך הפניה לאולטרסאונד ראשון שבו יבדקו שהעובר נמצא ברחם ויש דופק.
גינלית? רגע.. מה זה בדיקה וגינלית? אז אצטרך לחכות להפניה לאולטרסואנד או שזה נעשה באותו מפגש?
תודה!!! ממש!!
זה תלוי... האם לרופא/ת הנשים שלך יש חדר us? לשלי יש. לכן בביקור הראשון כבר נבדקתי.
וגינלית, הכוונה לאולטרה סאונד שבודקים בצוואר הרחם דרך הנרתיק... לא בגישה בטנית כמו בשבועות מתקדמים יותר זה לא כואב ולא נורא בכלל. אבל תקחי בחשבון
כן, הבדיקה היא וגינלית בשלב ההתחלתי של ההריון. אם יש לה מכשיר US אז אני חושבת שאין סיבה שהיא לא תעשה לך בעצמה. אבל בד"כ הרופאת נשים נותנת הפניה לבדיקת דופק. ככה היה אצלי בכל אופן...
תודה לכןן (:(:
שיהיה בשעה טובה ושימשיך קל ותקין
קודם כל מזל טוב. לרופא אצלי יש מכשיר אולטרהסאונד אז הוא בדק. בדר"כ כשרואים דופק, הוא ממשיך הלאה עם הפניה לבדיקות דם ושתן ונותן תאריך משוער. הבדיקה עצמה היא בגישה וגינלית ורואים נקודה עם הבהוב קטן. זה העובר. את המפגש המרגש באמת יהיה לך בסביבות שבוע 11-14 בבדיקת השקיפות העורפית. שם רואים ממש בן אדם קטן. ששיהיה בהצלחה.
לי עשו בשבוע 5 או 6, ולא ואגינלי, בטני. לא היה אז דופק מן הסתם וגם בשבוע 9 היה לי בטני לדופק. ובכלל אף פעם לא עשו לי בהריון US ואגינלי