שאלות - טרימסטר ראשון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

1. יש לי טיפולים שנגררו מההיריון האחרון, ועד היום לא טיפלתי. לפני חודש וחצי שלחו אותי לצילום סטטוס, אבל סחבתי את זה ולפני שבועיים כשהלכתי לעשות היה מאוחר, כי גיליתי את ההיריון.
    משהי עשתה צילום סטטוס בהיריון? באיזה חודש? יש חילוקי דעות, אפשר לשים מגן דו שכבתי, ויש שאומרים שהחל משבוע 17 ניתן לעשות צילום סטטוס.
    יש לי עקירה, ודלקת בשן (שאלוהים ישמור איך שזה כואב

3 תגובות
עמוד 1
  • 1) מה שאני יודעת בוודאות זה שחייבים לטפל בשיניים ללא דיחוי כי בעיות שיניים וחניכיים זה לא בריא לא לאמא ולא לעובר
    לגבי מתי לעשות צילום, לדעתי עדיף לשאול את רופא הנשים, אני די בטוחה שהוא אמור לדעת לגבי חשיפה לקרינה בהריון.
    אולי תנסי גם לשאול בפורום הרפואי

• לגבי עיסויים, רצוי שלא לעשות, אך ניתן לעשות גב עליון וכתפיים.
    הבעיה היא שאם כבר המעסים מוכנים לעסות, אז רק מחודש רביעי ואת צריכהלהצהיר מראש שאת לא בהריון כי הם לא לוקחים אחריות אם משהו יקרה.
    (אצלי בוטל עיסוי מצד המקום כי יומיים לפני גיליתי שאני בהריון ואמרתי).

תגידי למי שהזמין לך את זה (ואת לא רוצה לספר לו) שיש לך בעיות בגב ובגלל זה את לא עושה מסאז'
  • לא, אין מצב שאני עושה עיסוי כאשר אסור.
    גם אני לא לוקחת סיכון!!!

אני באמת אשאל את רופא הנשים לגבי צילום שיניים...

תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה