התייעצות גמילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הגמילה של בר התעכבה בימים האחרונים בגלל שהיא הייתה חולה ובנוסף חמותי הייתה אצלי לשמור על בר יומיים והיא קצת מלחיצה.
    בכל אופן, הרגשתי בשבוע שעבר שבר לא כל כך רוצה לשבת על הסיר והחלטתי לעזוב את זה לכמה ימים כדי שהיא לא תתחיל לשנוא אותו.

15 תגובות
עמוד 1
  • אני רואה שהיא רק בת שנה ו-9 חודשים
    נראה לי עוד מוקדם מידיי
    אם היא לא מוכנה עדיין חבל לנסות בכח
    לדעתי תניחי לה עם הנושא .
    בלי שום קשר הייתי מציעה להתחיל גמילה מטיטולים בקיץ ולא בחורף
    בחורף מאוד קשה להם להתאפק בגלל הקור ולעומת זאת בקייץ הרבה יותר קל להן
    מה גם שהיא תהיה כבר בת שנתיים וחודש וזה מאוד משמעותי והרבה יותר פשוט

בהצלחה
  • כלום
    זה בסדר
    להמשיך בגמילה
    היא כנראה מבולבלת קצת מההפסקה שהייתה
    זאת הסיבה שגמילה צריכה להיות עקבית..כי אם לא זה מבלבל
    זה בסדר שהיא יושבת על הסיר / ישבנון עם מכנסיים
    פעם הבאה להןריד אבל רק קצת
    ותבחרו ביחד ישבנון או סיר
    ותלכו לקנות תחתונים ומדבקות
    וגם לכתוב לה סיפור גמילה עליה

• לנו זה לא קרה האמת...אז אין לי מושג מה עושים במצב כזה.
    לא חושבת שבגיל כזה מתביישים, הרי אין לה בעיה להיות ערומה כשאת
    מחליפה לה טיטול...בכל מקרה, אם מתחילים גמילה, לא מפסיקים וחוזרים אחורה,
    אולי זה מה שבלבל אותה.

• גולי - עשינו הפסקה כי היה נראה לי שפתאום מלחיץ לה לשבת על הסיר ולא רציתי להכריח. לא נראה לי שהיה נכון להתעקש איתה. אולי זה היה משיג את התוצאה ההפוכה.

עכשיו אחרי שאמרתי לה שהיא עשתה פיפי בישבנון ואיזה יופי היא ממש שמחה.
    חשבתי שעדיף ככה מאשר לבאס אותה.

השאלה היא - מה הלאה? איך אני גורמת לה להוריד מכנס לפני הפיפי?

הפתרון היחיד שעולה לי זה מלכתחילה לא ללבוש מכנס... יש לציין שהבית מחומם כהוגן ובר ילדה שתמיד חם לה יותר מלאחרים.

• אולגה - התכוונתי שאולי היא מתביישת לעשות פיפי/קקי מולי, לא בגלל העירום. שמעתי שיש ילדים שהולכים הצידה כדי לעשות קקי בטיטול.
    ושוב, אולי זה לא המצב.

• בשביל לבדוק אם היא מתביישת את שמה אותה והולכת משם ונפתרה התעלומה.
    עכשיו נזכרתי שבאמת היו לנו כמה ימים כאלה שהוא היה עושה רק אם היינו יוצאים מהחדר..
    איזה הזוי.. אבל זה היה ממש כמה פעמים בודדות, לא יחסנו לזה חשיבות, פשוט היינו יוצאים, היה משתין אז משתין לא אז לא...

אנחנו לא שאלנו רוצה לשרותים? אנחנו קבענו בוא לשרותים חחחח
    מצד שני אתם יותר מתקדמים מבחינת ההבנה ממה שאנחנו היינו אז לא נראה לי זה קריטי, היא גם עונה לך הרי אם היא רוצה.
    אבל בגלל שאנחנו היינו מובילים אותו, אז פשוט היינו אומרים שהולכים לעשות פיפי, מורידים מכנסים ותחתונים והוא היה מתיישב. הוא אף פעם לא רצה לעלות את המכנס בחזרה, הוא לא התנגד להפשטה.
    אולי תפשיטי ותוך כדי תגידי לה שהיא הולכת לשבת פה על הסיר לעשות פיפי ואת יוצאת מהחדר. ואז אם היא רוצה פרטיות היא תבין שתהיה לה ותוריד מכנסיים?

ובלי קשר- תמיד מתעלמים מפיפי במכנסיים. סתם אומרים שעושים בסיר וזהו בלי שום תוספות ובלי טונים מיוחדים....אם היא מציינת את זה שהיא עשתה במכנסיים (ואת מפרשת, או שהיא כועסת על עצמה), אז הייתי פשוט אומרת אוי עשית במכנסיים וצריך בסיר, פעם הבאה תעשי בסיר

• מיצי, תודה.

• בידיוק!
  • יש ילדים שפוחדים מהנפילה.
    השחרור הזה לתוך החור הגדול. זה תחושה חדשה ולפעמים מאיימת.
    עד כדי כך שפעם האחות בטיפת חלב הציעה לי לשים לה טיטול עם חור כשהיא יושבת על האסלה, שתהיה לה התחושה המוכרת (אבל לא ניסיתי).
    סבלנות ובקצב שלה.

מיכל

• זה מזכיר לי שאתמול הורדתי לאוולין טיטול וישבתי איתה בחדר שלה,שיחקנו.ואז יצאתי להכין לה אוכל ואני שומעת "חלוף חלוף"( קולות של שלולית)
    אני נכנסת...היא עשתה פיפי בסיר..קמה...הפכה אותו...וכל הרצפה בפיפי, והיא דורכת עליו עם הנעל...
    חחחחחחחחחחחחח

• חחחחחחחח.......... אלה..

• יום אסל יום באסל.
    בנתיים רק פיפי, עדין לא היה קקי בסיר.
    פעם אחת תפסתי אותה דוחפת אז רצתי איתה לשירותים מהטיטול רק נפלו 2 קאקאשקות, ישבה ישבה... כלום. מה כן, ראתה איך אנחנו זורקים את הקקי לאסלה.
    פיפי יוצא לפעמים אבל רק כי אני מתעקשת איתה לשבת כל כמה זמן על הסיר.
    היום עשתה פיפי בסיר והתלהבה מהעצמה.הסתכלה פנימה וכולה חייכה.
    מה שכן, היום אחרי הגן כל הערב הייתה בלי טיטול ורק עם תחתונים ומכנסיים.פעם אחת יצא לנו פיפי בסיר.לא פספסנו אבל באמת אני כל 20 דקות חצי שעה התעקשתי שתב לפחות 10 דק' על הסיר.

• אלה- כל הכבוד!!!!!!

• כל הכבוד לאוולין! ולך על ההתמדה!

• כן.וגם אצל אמא.היום לקחתי אותה מהגן פשוט.לעיתים רחוקות יוצא לי.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה