שאלה לאמהות ל2 ילדים ויותר ( גם הריוניות ) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מכיוון שאתן יודעות שאני בעזרת ה׳ רוצה עוד אחד או אחת בקרוב אני מעוניינת לדעת קצת יותר על הפרשים קטנים בגילאי הילדים אני גדלתי בתור ילדה יחידה דיי לבד וכל כך רציתי אח או אחות לגדול ביחד לכן זאת סיבה אחת סיבות נוספות הן בגלל שאני ״בשוונגג ״ של האמהות והכל טרי אצלי בראש וסיבה נוספת היא שאני לא רוצה למשוך את הזמן מפחד שלא ילך קל כמו שהלך עם שירה .
זהו בגדול
אם יש כאן אמהות לילדים בהפרשים קטנים בגילאים בבקשה תרשמו איך הילדים מתנהגים ואיך אתן התנהגתן ?!
12 תגובות
עמוד 1
טוב אצלי יש הפרש שנה ו9 בינהן מאוווד קשה בהתחלה, יש ימים כדוגמת היום שאני כבר מתמוטטת עוד רגע
לדעתי 2 צמודים יותר קל. אפילו בהפרשים של שנה שנה + יש חברה לילדים את עדיין בתוך הגידול שלהם בתוך הם גדלים חברים טובים. אם אצלי הן לא היו תאומות אז כבר מזמן הייתי רוצה עוד אחד
אצלי ההפרשים דווקא לא קטנים ביון הבכורה לשניה יש 3 שנים אח"כ בין השניה לשלישי 5 שנים ועכשיו בין השלישי לרביעית יהיה 3.5 שנים אצלי קיים "חוק החיתול" עד שהראשון לא גמול לגמרי ויושב בשירותים עצמאית אין עוד תינוק בבית. חחחחח לא מחליפה 2 חיתולים בו זמנית.
אז בתור אחות צמוד (יש לי אח שגדול ממני בשנה ו 9 חודשים), אנח חולה לו על הצורה. כל הילדות שלנו הינו צמודים אחד לשני לתחת, ותאמת גם עכשיו אני מרגישה שיש לנו קשר מאד מיוחד. אני מאד אוהבת אותו והילדים שלו הם כמו הילדים שלי.
לגבי הילדים: בין אורי לאמילי יש שנתיים ו 3 חודשים. עכשיו הם משחקים ביחד, הוא מטפל בה, שומר עליה. וכמובן דופק לה מכות (היא מתחילה
אנחנו 4 אחיות בהפרשים של שנה וחצי אחת מהשנייה ואני יכולה לומר לך שזה הדבר הכי טוב שיש!!! כולנו חברות טובות טובות וזה יתרון גדול כי בבי״ס כל הזמן היינו יחד... ושמרנו אחת על השנייה אבל לסיכומו של עניין, זה הכל עניין של חינוך. לי יהיה שנה ו-4 חודשים פער בין הילדות ואני מתכננת עוד אחת גם עד שנה וחצי אמנם זו תהיה תקופה קשה אני יודעת אבל אני יודעת גם שכל תקופה היא קשה גם עם ילד בן 4 (נכון ליבי???) וגם עם ילדה בת שנה וחצי כשמצפים לעוד תינוק לי חשובים פערים קטנים בין הילדים שיגדלו יחד הכי צמוד שרק אפשר כל השאר זה תלוי בנו ההורים איך מגדלים ואיך מחנכים
אני צריכה ללדת בעז"ה שאוראלי יהיה בן שנה ו7 חודשים זה הפרש קטן לטעמי ואני מקווה שאני אסתדר ויהיה לי קל אוכל לענות על השאלה הזו עוד חודש וחצי חודשיים
אבל שיהיה בהצלחה
זה הדבר הכי טוב שיש! כמה שיותר צמוד..
זה עשה כל-כך טוב לנעמה,כמה שהיא מאושרת shira
בין 2 הגדולים שלי יש שנה וחודש!!!!לא קל אבל הדבר הכי מדהים שי...גידלתי אותם ביחד.....את הקשיים שוכחים את הדברים הטובים זןכרים ממש כמו לידה...לדעתי את 2 הגדולים להביא צפופים כי גם ככה הגדול יכול להיות ממש מפונק אם הוא יהיה בכור וגם לבד...
הי לגיסתי יש הבדל של שנה וארבעה אז האמת
וואווו בנות תודה על האינפורמציה וההמלצות זה ממש מכוון אותי כי אין חכם כבעל ניסיון ...
גם אני???
הפרשים קטנים זה קשה בהתחלה אבל אחרי כן זה זורם וקל. בין 2 הילדים שלי יש הפרש של שנתיים וחודשיים ומאז שהקטנה החלה ללכת הם בלתי נפרדים. אני ובעלי רצינו עוד ילד אחד כדי לסגור את הבסטה והאל לא רצה שהילד האחרון יהיה לבדו אז נתן לי תאומים. ההפרש בינם לבין הגדול יהיה 6.9 שנים. ובינם לבין הקטנה 4.6 שנים צריך רק לחייך!