אמאות לבני שנתים + - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה רעיונות איך מעסיקים ילדה בת שנתים בימי גשם שאין אפשרות לצאת איתה לשום מקום

אולי יש לכם רעיונות ליציריות
    או משחקים
    או פעילות
    או בישולים.... או כל דבר אחר שעולה לכם..

אשמח על כל רעיון

8 תגובות
עמוד 1
  • אוראלי שלי בן שנה וחצי וגם אני שוברת את הראש להעסיק אותו
    אז לפעמים אני שמה לו שירים בטלוויזיה - אני יושבת איתו עם סיפורים
    פלסטלינה , צבעים , ושכבר נמאס לי לשבת איתו בבית יש טים טם ליד הבית אז אני לוקחת אותם לשם

• פאזלים, ציורים, פלסטלינה, היכנו ביחד עוגיות ופיצה.
    קצת לשחק לבד עם צעצועים שלו, קצת טלויזיה, קצת לרקוד עם שירי ילדים ברקע כדי להוציא אנרגיות, לקרוא ספרים, להכין יחד מילקשייק עם פירות...
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • פאזלים, ציורים, פלסטלינה, היכנו ביחד עוגיות ופיצה.
    קצת לשחק לבד עם צעצועים שלו, קצת טלויזיה, קצת לרקוד עם שירי ילדים ברקע כדי להוציא אנרגיות, לקרוא ספרים, להכין יחד מילקשייק עם פירות...
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • את יכולה בכיף להכין איתה עוגיות עם בצק שצריך ללוש בידיים ולעשות צורות עם החותכנים האלה.
    את יכולה להכין איתה פיצה- בצק, למרוח עליו רוטב, לשים גבינה ולתנור..
    וכמובן להכין עוגה ולקשט אותה.
    את יכולה לגזור לה ענן ולתת לה לצבוע ולהדביק כדורי צמר גפן.
    אפשר גם ליצור מיטריה.
    את יכולה למשל ליצור איש גדול מנייר ולעבור ביחד על כל פריטי הלבוש של החורף, ולהלביש את האיש...תכינו ביחד או שתצבעו אותו או שתלבישו אותו עם בגדים אמיתיים...כפפות מעיל צעיף גרביים מגפיים אפודה כובע מטריה ועוד...
    את יכולה לקחת קופסת דגנים וליצור איתה משהו...לתת לה סתם להדביק 'גרוטאות' הם מאוד אוהבים וזה מאוד מעסיק.
    את יכולה להחליט שבא לכם 'לשפץ' משהו בחדר.. נניח אם יש לכם כיסא..ולעשות מזה פרוייקט שלה..
    כמובן לשים שירים ולרקוד זה ממש כיף.
    סיפורים, פלסטלינות, משחקי קופסא, פאזלים מעולה לגיל הזה.
    אפשר לשחק עם חישוקים אם יש לכם.
    לעשות אוהל בבית מסדינים חחח
    או לדמיין כל מיני דברים ביחד ("בואי נקפוץ בשלולית")
    להתחפש- ממש כיף!
    לשחק איתה ביחד במשחק סוציו-דרמטי...למשל לשחק בבובות ולעזור לה ליצור סיטואציות אמיתיות עם הבובות "הבובה חולה" "נביא אותה לרופא" "אני רעבה תכיני לי אוכל" וכאלה.
    לנקות ביחד את הבית- הם אוהבים את זה.. תני לה אחריות- מטלית והיא מנקה את כל האבק, תראי לה כמה אבק היא ניקתה ואיזה מוצלחת היא

• יש לי מזל שעידו מוצא לעצמו תעסוקות.
    * את יכולה לשים מוזיקה ביוטיוב ופשוט לרקוד איתה.
    * חוברת צביעה.
    * ציורים- היא תגיד לך מה לצייר ואת תציירי.
    * פאזל.
    * יצירה - מגלילי קרטון של נייר מטבח / נייר טואלט - לפני חנוכה עשיתי עם עידו נר מגליל קרטון של נייר טואלט.
    * היה לו רעיון יפה - הוא לקח גליל קרטון של נייר טואלט וגילגלנו אותו אחד לשני

תהנו...
  • וואי אתן מדהימות!!!
    כמה רעיונות..........

אז ככה
    שירים היא מאוד אוהבת אז ברגע שחוזרים מהגן ועד שהיא הולכת לישון יש מוזיקה ברקע.
    היא יושבת מידי פעם מחשב עם שירי ילדים שהיא אוהבת (אבל אני ממש לא אוהבת כי שמעתי שזה מנוון את המוח וממש בא לי שהיא תהיה חכמה ...)

פאזלים היא משוגעת עליהם ועושה המון ומשחקי קופסא גם.
    היא אוהבת לצייר ולצבוע בעיקר להדביק מדבקות....

אבל נראה לי שכבר נמאס לה מהכל ולכן אני צריכה רעיונות חדשים.....

אז בצק עם חותכי עוגיות נשמע לי רעיון מצוין להיום למשהי יש מרשם?
    ובקרוב אצלינו איך מיצרים בובה ? הלוואי היא ממש תתלהב
    או שאני פשוט יקח בובה שלה ונשים אליה בגדים?
    פלסטלינה נשמע גם טוב לא ניסתי איתה עושים איתה בגן ...

טוב וואו אני ממש מרוגשת מהרעיונות תודה לכן
  • אם יש לך דפים ענקיים או בריסטולים את יכולה פשוט לצייר דמות של איש ולגזור. אח"כ תדביקי אותו על קיר או דלת, תתנו לאיש/ה שם, ותתחילו להלביש אותו :) את יכולה גם עם בובה גדולה אם את פחות יצירתית :)
    בהצלחה ותהנו!!

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• בקרוב אצלינו את פשוט מדהימה !!!

את גננת ? אולי מורה ? מאיפה כל היצרתיות ?

אני לא מצירת הכי טוב אבל אנחנו ננסה נשמע ממש טוב היא תשמח

תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה