סקר לכבוד כל ההריוניות החדשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז לכבוד כל ההריונות שהתגלו בא לי לשאול על הבחילות שמעכירות את תחושת האושר!!! אז ככה : האם את סובלת מבחילות ? באיזה רמה מ1-10? באיזה שבוע עבר לך ? אננ אתחיל: כן , 7-8 , אני שבוע 10 ועוד לא עבר לי (הריון ראשון)
18 תגובות
עמוד 1
  • אני הכי כן

• הן לא מעכירות, הן מתלוות לתחושת האושר...

אז סבלתי משבוע 6 עד עכשיו (למרות שעכשיו זה במינון נמוך מאוד)
    משבוע 6-12 עברו עליי ימים ולילות קשים מאוד אבל לאט לאט זה עובר
    גם אם נראה שלא...
  • ??? ?????? ????? ?? ????? ??? ????? ????????...?? ???? ?? ?????? ????? ???? ????..?????? 4 ??????? 7-8

?????? ?????? ?"? ?"? ??? ?? ????? ???????....??? ?? ??....?? ???? ??-2

• תודה לאל לא סבלתי בשתי ההריונות מבחילות או הקאות

• למזלי הרב רק בהריון הנוכחי היו אולי פעמיים-שלוש שהייתה לי בחילה, אבל היא עברה מהר

• אני מהאילו של 10+, מהרגע-הראשון ועד הלידה.
    גם כעת בגלל ההנקה-החלקית (הורמונים
    shira

• בהיריון הקודם התחילו בחילות משבוע 7-8 בערך חודש.
    ללא הקאות, הצלחתי להתגבר עליהם איכשהו...
    זה תמיד היה קורה לי על הבוקר, איך שהייתי קמה לשירותים, חוזרת למיטה נשענת על כרית גדולה, הייתי שמה ליד הראש שקית עם קרקרים ללא מלח ופשוט מנשנשת אותם לאט (2 קרקרים), עד שהבחילה פסקה. ככה כל בוקר במשך רבע שעה

• אצלי הבחילות התחילו משבוע 5 עד שבוע 20 בערך פה ושם היו לי בחילות
    אפשר להגיד שעד שבוע 15 כל בוקר סבלתי מבחילות מאוד קשות אפילו שהיתי לוקחת פארמין..אבל זה עובר כרגע בלי עין הרע חוץ מצרבות אני מרגישה רגיל

• בהריון הקודם- עד חודש 6 רצוף כל בוקר וגם במהלך היום
    בהיון הנכוחי- יותר בחילות מהקאות אבל בעוצמה יותר חזקה מהריון קודם- למזלי הפסיקו אי שם באמצע חודש 4
  • בהריון הקודם הייתי 10 קילו פחות אחרי הלידה. כי הקאתי הכל מכל כל.
    אינפוזיות עד חודש רביעי ככה.
    בקיצר לאכייף.
    בהריון הזה הקאתי משבוע 6 עד שבוע 12 בערך כולל התיבשויות ואינפוזיות.
    ובסוף חודש שלישי היה לי נס ענק ולאט לאט הפסקתי להקיא מה שלא האמנתי שיקרה.
    עכשיו אני אוכלת דיי רגיל. סובלת מבחילות. וכאילו האוכל עןלה לי כזה לא נעים אבל שורדת את זה. משחק ילדים בשבילי העיקר לא לקבל אינפוזיות
  • לשמחתי לא היו לי בחילות לא בהריון ראשון ולא בהריון הזה)

• לשמחתי כמעט ולא היו לי בחילות בשני ההריונות.
  • ההריון הזה הבחילות נסבלות מה שלא נסבל אצלי זה הצרבות
    הן כבר משבוע 6 ואני מקיאה ומכחילה מהן אבל הן לא עוזבות
  • אני אומנם כבר לא הריונית אבל עד לא מזמן הייתי...
    בשלושת ההריונות - סבלתי עד שבוע 13 מבחילות בעעעעע
    והקאות התלוו מדי פעם... כמעט ולא אכלת כלום ותמיד ירדתי במשקל בתחילת ההריונות... העיקר שהאוצרות ביד...יהלי, רוני ועילי, הממלכה הקסומה שלנו!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אצל הדס היו לי בחילות מזוויעות משבוע 9 עד 16
    עכשיו -כלוםכלום ברוך ה' -כלכך שונההההה

• מזלי באמת שלא היה לי הקאות אבל היו לי היה בחילות עד שבוע 16 בערך.. אבל זה התחלף בצרבות...לא יודעת מה יותר גרוע.
  • אלוהים כמה אני סובלת מבחילות
  • OMG!!! באמת אבל אלוהיםםםםםםם!
    מהשניה הראשונה שידעתי שאני בהריון... שבוע 5 עד עכשיוווווו
    שבוע 27 + וכנראה שזה ימשך עד ללידה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה