פרוגסטרון בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    חזרתי הרגע מבדיקה ראשונה אצל רופאת הנשים אחרי שגיליתי על הריוני ביום ראשון האחרון.
    סיפרתי לה את היסטוריית העבר שלי, שבעבר חוויתי הפלה טבעית (הריון כימי), והיא המליצה לי ליטול פרוגסטרון . האם זה תקין? לא מסכן את העובר?
    אני בשבוע 4 +3
    נראה שק הריון, תודה לאל! :)
    תודה ובהצלחה לכולן!!
8 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת לגבי הפרוגסטורון יכול להיות שזה נדמה לי לחיזוק הרחם אבל בנות מנוסות יענו אני לא סגורה על זה
    ועניתי לך ואענה גם פה משבוע 6 ואילך יש יותר סיכויים לראות דופק בהצלחה קל ותקין
  • שוב תודה!
  • אני לקחתי פרוגסטרון בהריון בהתחלה בנרות ואח״כ בזריקות...
    זה לא מסכן את העובר...

בהצלחה

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • לי בהריון הקודם היו התכווצויות כואבות והרופא נתן לי נרות פרוגסטרון למשך כחודש (פעמיים ביום).
    לא נגרם שום נזק

• פרוגסטרון תומך בריון ,לכן יש נשים שממליצים להן לקחת אותו בתחילת ההריון ,אין שום נזק לעובר ,זה הורמון טבעי שקיים אצלך בגוף גם ככה רק נותנים חיזוק
  • קודם כל תודה לכל אלה שענו , חיזקו והרגיעו!
    שיהיה בהצלחה לכולן.
    יש הבדל בין נרות פרוגסטרון לטבליות נטילה דרך הפה?
    הרופאה רשמה לי דרך הפה.
  • בנות, מישהי???...
  • תנסי לפתוח שירשור חדש אני לא מבינה בזה סורי אולי כך יענו יותר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה