תוצאות תרבית שתן - שאלה לגבי הימצאות כדוריות דם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר. אני בהריון בשבוע 14. בביקור שלי השבוע במיון נשים, נעשו לי שתי בדיקות שתן ובשתיהן נמצאו ליקוציטים וכדוריות דם אדומות בכמות גדולה. הרופאה במיון החליטה לאחר התלבטות לא לשלוח אותי לאורולוג במיון (עקב עומס) אלא שאעשה תרבית בקופת חולים ואמשיך מעקב אצל הרופא (ובמידת הצורך - אורולוג). בבדיקה שעשיתי בקופת חולים כעבור מספר ימים - נמצאו כדוריות דם אדומות וליקוציטים בכמות גדולה - אך בתרבית אין דלקת. שאלתי היא - האם זה תקין שלאשה בהריון יש לאורך תקופה ליקוציטים ותאים אדומים בשתן ללא דלקת? האם זה מסוכן לעובר או להריון? ממה זה יכול להיגרם? הרבה תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

יש לזה סיבות רבות, הריון זה אכן אחת האפשרויות ולגבי שאר הבדיקות זה אכן דורש ברור אורולוגי - ולא ניתן להרחיב על כך דרך הפורום. זה לא מסוכן להריון ו/או לעובר.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה