היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וגינאלי או בטני??? או שזה בהתאם להעדפה של הרופא?? לכל הגמדות והענקיות תהנו אתן אלופות
17 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שזה תלוי ברופא....בהריון עם הגדולה עשו לי וגינלי והפעם בטני. אומרים שככל שהאישה רזה יותר יותר קל לראות דרך הבטן...
מנסים לעשות דרך הבטן ואם לא מצליחים אז עושים וגינלי
גם וגם
נראה לי שזה באמת תלוי ברופא, לי הוא אמר על ההתחלה- קודם דרך הבטן ועם הראות לא תהיה מספיק טובה נעשה וגינאלית. הוא גם הסביר לי לגבי זה שככל שאת רזה רואים טוב יותר באולטרסאונד בטני.
אני לא הייתי הכי רזה בהריון ועשו לי בטני.. זה תלוי במכשור ובכמה הרופא מצליח לראות אם יצליח בטני לא וגינלי בהצלחה
משתנה. תלוי ברופא תלוי בתנוחת העובר תלוי האם מצליחים לראות את הכל.
הריון ראשון ושני עשו לי וגינאלי, עכשיו עשו בטני. [
בדרך כלל מנסים ביטני עם לא רואים טוב עושים וגינלי
שיהיה בשורות טובות
תלוי במיקום השליה. בדר"כ מתחילים בטני וברוב המקרים עושים גם וגינלי.
לרוב עושים גם וגם
העיקר דייט עם העובריקו
לרוב וגינלי. בהצלחה תעדכני
לי היה בטני למרות שההדמיה הייתה קשה הוא לא אמר לעבור לוגינאלי
לי היה בטני
זה תלוי ברופא
אצלי בשניהם עשו וגינלי
תודה לכולן על התגובותתתת !!! עם השומן שלי כנראה שזה יהיה וגינאלי !!! יאלה שיגיע כבר יום חמישייי
יש כאן מאמר על שקיפות עורפית יכול להיות שתוכלי למצוא שם את התשובה לזה. העיקר שיהיה בהצלחה. שקיפות עורפית