אם עד עכשיו הרגשתי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא מחוברת כי אין לי הרבה זמן להיכנס, עם כל העומס שיש לי, עכשיו עם הגמד והענק בכלל איו לי מה לחפש פה נראה לי...

לילה טוב

25 תגובות
עמוד 1
  • הורמונלית?

• חיימוש

• מינה
  • מינה אני לגמריי מבינה אותך
  • מינה אני לגמריי מבינה אותך
  • אפשר לחשוב הגבלנו ומנענו השתתפות
    כל אחת יכלה להשתתף.
    מעבר לזה שהפורום עדיין מזמין את כולןןןןןן ליכנס ולגלוש ולשאול שאלות
    תמיד בימים הראשונים של הענק והגמד עמוס ואז מתחיל להירגע קצת
  • עוד יומיומיים הכל יירגע...

בינתיים
  • סיון, זה לא קשור למניעת השתתפות.
    אני גם מחכה בסבלנות שמבול ההודעות של המשחק ייתמתן כי מי שלא משחקת באופן טבעי זה פחות מעניין אותה.

כמובן שאני מבינה את ההתלהבות הראשונית וזה לגיטימי וברור..

שיהיה לכל המשחקות משחק כייפי ונעים

• סבבה אז אפשר לומר שקצת קשה הגלישה - אבל לומר שלא מרגישים חיבור?
    לא יודעת נראה לי קצת לא הוגן
  • מינה!!!!
  • בכל אופן המקום שלך תמיד פה איתנו

• טוב העומס פה הוא מטורף
    הפורום בקושי זז
    הכל טוב ויפה ...
    אבל...
    שנה שעברה לא השתתפתי רק צפיתי ונהנתי מכול רגע באחווה שקיימת פה בין הבנות בעת המשחק אנחנו כמבוגרים לא חווים פורים כמו אצל הילדים (כך לפחות יצא אצלי חוץ מאולי מסיבה פורימית אם יש ואם הולכים)
    ויחד עם זאת הפורום ממשיך להתקיים ויש פה הודעות רגילות נכון שמהר מאוד הם גולשות לאיזה עמוד 700000000
    אבל אני לדוגמא משתדלת ללכת אחורה לקרוא לעזור למי שרק ניתן...
    את יכולה להיות פה ולהרגיש חלק להנות מההויה מהשירים הסרטונים התמונות והכייף ולהתחיל את הבוקר בחיוך כאילו גם את חלק מזה ....
    בטוח שמקומך איתנו ואין אף אחת ששכחה אותך או לא תרצה שתהיי פה מתי שנוח לך

• דובוניתית!!
    איזו חתימה חמודההה...

• תודה אילתרתי לא גדול מידי ?
    התגעגעתי מה איתך ?
  • סיון מאמי אין צורך לתקוף, לא הצטרפתי למשחק כי אני בתקופה הכי עמוסה בחיים שלי וזה לא יהיה פייר כלפי הענקית שלי. עכשיו רק נכנסתי לפורום מאז שכתבתי את ההודעה - 24 שעות וזה עוד במקרה הטוב.

סתם ציינתי עובדה שככה אני מרגישה. אני יודעת שתמיד יש לי פה מקום.

לילה טוב

• אני מוכנה להיות הגמדה של גיא

• חחחח חמודה

• מינה

• אהובה, אני גם בקושי נכנסת ולא משחקת אבל ממשיכה לפעמים לקרוא וחהתייעץ.

אהרגשתך מובנת.

אל תיקחי את זה קשה כי זה נכון שבתקופה שהיינו יותר פעילות כי היינו בהריון ואחרי זה בחופשת לידה הרגשנו אחרת...

אוהבת מאוד ושולחת חיבוק ענק
  • מינה

• מתוקה הכוונה ממש לא היתה לתקוף ואת יודעת כמה אני אוהבת אותך. אז סליחה אם ככה הרגיש.
    אבל אני פשוט חושבת שאי אפשר לבוא בתלונות ל"בלגן" שהמשחק גורם - כי סה"כ זה הכל בשביל הכיף , וזאת רק תקופה ובטח לא מעיד מי שייכת לפורום ומי לא.

יום טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה