בוקר טוב לכולם.. קצת מבועסת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חלקכם ואולי רובם מתקשות לזכור אותי כי כל פעם אני מאבדת את הסיסמה לאתר הזה ואז פשוט פותחת חדש. אני פה כבר מעל ארבע שנים לסירוגין.. תקופות כאלה..
    לפני שבועיים סיימתי לקחת חפיסת גלולות מינס ומאז לא קיבלתי מחזור. הייתי בחשש ואף בתקווה להריון אבל אחרי בירורים לגבי הכאבים שיש לי התברר שזה ממש לא הריון אלא שוב שיבוש הורמונלי והרופאה הציעה לי גלולות יותר חזקות. סערבתי כמובן כי אני רוצה שוב בייבי אבל עכשיו חוששים לבעיות במערכת העיקול או אבנים בכיס מרה.. אז במקום לתכנן הריון אני נוסעת תיכף לבדיקות בחדר מיון. מקווה שימצאו את הבעיה ויטפחו בה ולא יגידו שוב שלא מוצאים כלום..
    שיניה לכולנו בריאות איתנה לאורך החיים בנות !
    יום נפלא לעולם! אני נוסעת להיבדק..

9 תגובות
עמוד 1
  • תרגישי טוב ומקווה שבקרוב מאוד תיקלטי
  • תודה רבה רבה

• המון בריאות ובהצלחה בבדיקות תרשמי לך תסיסמא איפה שהוא או שתעשי אותה כשם המשתמש שלך רק טוב
  • בובה, מאחלת לך בריאות וב"ה הריון תקין ועגול כשתרצי ותהיי מוכנה

• בהצלחה ! ואני זוכרת אותך אני חושבת .את אמא של רני? ...היינו בהריון הראשון ביחד .

• איזה חמודות. תודה! Eski נכון צדקת אני אמא של רני! הוא גבר קטן בן ארבע וחצי כבר.
    אזחזרתי מהבית חולים ולא מצאו כלום. שוב. הכאבים וההתכווצויות באים משום מקום. אני אעשה בירור אצל רופא גסטרו. אולי ימצאו משהו שם ולגבי ההריון אנחנו ממשיכים הכל כרגיל ומה שיבוא יהוא. רק הפסקתי את הגלולות. בטח יקח לגוף קצת זמן להתרגל גם לזה .. תודה לכולם

• שיהיה לך בהצלחה ובשורות טובות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה