אף סתום אצל ניקול. עצות בבקשה!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש בפארמים למיניהם קפסולות בשם "ג'נבול פלוס", זו תערובת של כמה סוגי שמנים ביניהם גם אקליפטוס ויש גם קמפור שאומרים שהוא עוזר במקרה שיעולים... זה התחליף של קרבול שפעם נמכר בארץ...
חשוב לטפטף את זה בקרבת התינוק אבל הרחק מהמקום שהוא יכול לגעת בו... בקיצור צריך להמנע ממגע עם הגוף
אוייי שתרגיש טוב הנסיכה הקטנה
מאמי שטיפות מי מלח אני עושה לאמה וזה עוזר פלאים
לפי מה שאני יודעת, לקטנטנים אסור שמן אקליפטוס! רק אקליפטוס לימוני..
כל מה שכתומית אמרה +חיבוקים ונשיקות +מומלץ מי מלח 3% רקיחה מיוחדת בבית מרחקת החלמה מהירה והרבה כוחות
החלמה מהירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בטח כבר אמרו אבל לא קראתי להדס מאד עוזר אנהלציה מי מלח וגם כמה דקות אחרי זה לטפטף לאף כמה טיפות מאותם מי מלח של האנהלציה . וזה כדאי לעשות 10 דקות לפני שאת רוצה שהיא תישן ...
יש גם אוטריווין בייבי לתינוקות שזה בעצם מי מלח מהים אם אני לא טןעה וכמובן את הסטרימר ניסית לשאוב נזלת?