הורים וילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, יש למישהי מנוי להורים וילדים? התקשרו אלי עכשיו והציעו לי מנוי בעלות של 31 ₪ לחודש כאשר ההתחייבות היא ל 3 חודשים. הם מציעים כמתנה בנוסף גם ערכת החתלה לנסיעות ( לדבריה, עם המשחות והכל, אומרת שהשווי של זה הוא כ 200 ₪) ויומן הריון עם כל מה שצריך לדעת לקראת הלידה והחיסונים עד גיל שנה. עד כמה שהבנתי הירחון והתכנים שבו הם לשלב מתקדם יותר ולא לשלב בו אני נמצאת. מה אתן חושבות מניסיונכן? איזה הכרות יש לכן עם המגזין הנ״ל?
6 תגובות
עמוד 1
  • את האמת שאני לא מכירה את המגזין הזה
    השאלה אם יהיה לך שימוש בזה - עם זה לא השלב שלכם כרגע

• הבחורה ששיווקה לי בטלפון אומרת שיש תכנים שמתאימים גם לשלב שלי ואני לא באמת מכירה בשביל להחליט. לדעתי בכל מקרה אני ארד מזה כרגע... בייחוד לאור העובדה שאין לי מה לעשות עם ערכת החתלה חצי שנה לפני הלידה...
  • אוי אוי התלבשו עליך??
    עכשיו לא תצליחי לנער אותם ממך כמו איזה מחלה.
    הם מתקשרים ומתקשרים ומתקשרים
    ולא מבינים תשובה שלילית
  • היי, אני מנויה להורים וילדים כבר סביבות ה-4 שנים (מאז שהייתי בהריון עם עידו).
    מגזין מאד נחמד.
    אין הרבה תכנים לתקופת ההריון.
    אם את רוצה, תנסי 3 חודשים ואם לא, אז תמיד אפשר להפסיק (הם לא עושים עם זה בעיות).
    בכל אופן, כל פעם הם משנים את המתנות.
  • תתחברי אליהם בפייסבוק יש להם כתבות ועצות שעולות בפורום שלהם לעשות מנוי זה עניין כספי בעיקר אם יש זה נחמד לא יודעת אם מהריון כדאי גם..

• אני עשיתי בהריון והפסקתי אחרי שלושה חודשים, בעיקר כי עם תינוק אין זמן לקרוא.
    ערכת ההחתלה לא נוחה בעליל, ואחרי פעמיים שהשתמשתי בה היא סתם זרוקה.
    יומן ההריון זה ספר בגודל של מחבר, כדי לכתוב יומן, רגשות, חוויות מתקופת ההריון - נחמד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה