היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מתלבטת בין מנשא בד לבין מנשא רגיל (*התמונות להמחשה בלבד
10 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שלתינוקת פיצית כמו תהל הכי נוח זה מנשא בד. אבל לדעתי הסובייקטיבית המנשא הרגיל שימושי יותר לאורך זמן
אני חושבת שהמנשא בד עד גיל 3 חודשים עדיף כשהם יותר יציבים... אחכ אם תרצי אשאיל לך את שלנו שכבר לא ממש בשימוש.... נכון לכרגע... יש לנו את הסוג שיש בשילב לא זוכרת איזה אבל הוא נחשב טוב
אני קניתי מנשא רגיל וממש לא היה לי נוח לאורך זמן לא יודעת מה זה מנשא בד לכן לא יודעת לןהמליץ אך לי המנשא הרגיל ממש לא היה נוח.
נראה לי מנשא רגיל, הבד נראה לי מסורבל
אני התנסתי בשני הסוגים וחד משמעית נראה לי שמנשא בד יותר נוח- בטח בגילאים היותר קטנים
בד ללא שום ספק, יש אגב מנשא בד ללא שום סיבוכים קוראים לו צמד http://www.minsa.co.il/tzemed אני ממליצה מאוד , גם בריא יותר לתינוק כי יש אופציה של שכיבה ואין עומס על עמוד השדרה . אבל להקפיד להחליף צדדים . כדי שלא יתפתח העדפת צד
רק בד.
היתרון במנשא צמד שהוא משלב את הנוחות של המנשא הרגיל לאמא וגם הנוחות של המשנא בד לתינוק !
אהובתי תראי המנשא הרגיל משמש לאורך זמן אבל אם את תקחי את תהל ללימודים זה אומר שזה לכמה שעות טובות ובגיל הזה הבד יהיה לך הרבה יותר נח
דווקא אותי מנשא בד שירת המון זמן . יש מלא תנוחות ואפשרויות והוא גם מתאים אפילו עד 20 קילו נדמה לי