היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות היי, רציתי לבקש מכן עזרה . אני עובדת בחברת אקסס טכנולוגיות בקריית המדע בנס ציונה. התפקיד שלי בחברה הוא מנהלת מכירות , בין השאר התפקיד הוא עבודת שטח להביא לקוחות חדשים לחברה. מדובר בחברה מאוד איכותית בתחום המחשוב שעושה מ א עד ת הכל !! המחשוב ברמה מאוד גבוה וגם השרות ( וזה לא כי אני עובדת פה זה כי ככה זה באמת). החברה מספקת שירותי תמיכה, שירותי חוץ, פרויקטים מאוד מיוחדים. אנחנו גם מעבדת Lenovo ThinkPad אם למישהי יש ציוד מהתוצרת הזאת אפשר לתקן פה. אנחנו עובדים עם חברות בבכל הארץ ובעיקר בקריית המדע והמרכז, כמו כן עובדים עם אוניברסיטאות ומכון ויצמן.
ולבקשתי........אם אתן עובדות בחברות בסביבה, במרכז או בדרום אשמח מאוד אם תתנו לי את הטלפון של איש המחשבים בחברה על מנת שאשוחח איתו או לתת לי מייל ואשלח את כל הפרטים שלנו כולל חומר להתרשמות.
אם מישהי מכן עובדת או לומדת בבתי ספר לגרפיקה יש לנו תחנות מאוד מיוחדות עבורם ואשמח ליצור איתם קשר גם כך שאשמח לקבל את הפרטים של מי שרלוונטי!
אני מאוד רוצה לעזור לחברה שלנו, זו חברה קטנה ומשפחתית מאוד היחס פה נהדר ואני מרגישה כמו בבית ולכן רוצה גם לתת מעצמי
מאוד מאוד אשמח אם תהיו מוכנות לעזור לי לפתוח את הדלת בחברות שאתם עובדות כדי להיכנס לשם
אני אשמח אם תוכלי לשאול אותו אם את רוצה אני אעביר לך מייל עם כל הפרטים שלי שתוכלי את להעביר לו לא בובה כרגע לא מחפשים עובדים, אבל אם יחפשו אני אשמח לעדכן אותך איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
אם אני אחשוב על מישהו שזה יהיה לו רלוונטי- אני אעביר לך את המספר בשמחה!
וגם אני אשמח לדעת אם אתם מחפים עובדים
בהצלחה
תודה רבה בנות מדובר בחברה של 25 איש, חברה לא גדולה, אבל אם נתרחב ויהיה צורך בעוד עובדים מאוד אשמח לעדכן איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
שיהיה בהצלחה אני עובדת בחברת גמאטרוניק שזאת חברה שמייצרת מערכות אל-פסק אנחנו יושבים בירושלים אבל עובדים עם הרבה חברות בארץ וגם בעולם
זה רלוונטי מבחינתך?
יסמינוש זה רחוק קשה לתת שרות כראוי שנמצאים כזה רחוק חשוב לי שלא רק המוצרים שיקבלט החברות יהיו טובות אלא גם היחס והשרות איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
תודה שניסית יסמיני איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
בכיף עם בכל אופן תרצי אני אשמח לעזור
אני לומדת במכללה לגרפיקה איך אוכל לעזור?
שירצקה תודה איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.