מחזור או דימום תחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאחר כשבע שנים של לקיחת גלולות, הפסקתי לקחת גלולות על מנת לנסות להינכס להריון. כמה ימים לאחר סוף החפיסה האחרונה קיבלתי מחזור. כשבועיים לאחר מכן קיימנו יחסי מין בתאריך הביוץ (על פי מחשבון ביוץ) והן יום אחרי.
    לאחר שבועיים קיבלתי מחזור. עם זאת זהלא היה מחזור רגיל. אני לא יודעת אם זה בגלל שהפסקתי עם הגלולות, אך המחזור היה חלש מאוד והיה ארוך יותר מהרגיל. במקום 4 ימים זה ארך 6 ימים אך ביומיים הראשונים היה דימום מאוד מאוד חלש.
    היום כשבועיים לאחר המחזור ויומיים לאחר תאריך הביוץ (שוב על פי מחשבון ביוץ), יש לי בחילות נוראיות. אתמול הקאתי פעמיים , למרות שנאי בטוחה שזה מאוכל לא טוב שאכלתי. כי ישר לאחר ארוחת הצהריים הרגשתי שזה לא מתעכל לי טוב בבטן.

חברה שלי אמרה לי שיתכן ואני בהריון, ושהמחזור שהיה לי זה דימומים של תחילת הריון, היא אמרה שזה היה לה בהריון הראשון, דימומים של 3 ימים.
    האם זה אפשרי? אני יודעת שיכול להיות מצב של דימום בתחילת הריון, אך הדימום התחיל בדיוק בתאריך בו אני אמורה לקבל מחזור...

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כן, יכול להיות
    אבל זה רק בגדר ניחוש - כדאי לעשות בדיקת הריון

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה