דודה מתעלקת :0 (ארוווווווווך אבל אין ברירה) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי יש לכן עצות
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מציעה להתקשר לאח...
    או שאולי עדיף לספוג ולסתום בשביל שלום במזרח התיכון???

לא יודעת מה לייעץ
    סורי

• אני לא הייתי דווקא מדברת עם האח.. יכול ליצור מצב מביך, במיוחד אם הוא לא נמצא פה ולא יכול לעשות כלום. שלא יקלע באמצע..

כן הייתי זורקת לה מידי פעם אמירות כאילו בדרך אגב: "אני גמורה היום- תעשי טובה ותשטפי כלים בבקשה".. לא בתור שאלה אלא בתור עובדה. ממש להגיד את זה ולצאת מהחדר. ברוח טובה אבל לא בצורה המשתמעת לשתי פנים.

לפחות שתתחיל לעשות משהו

• באמת בעייתי לדבר עם האח כי ממילא הוא לא בארץ, והם מספרים אחד לשני על כל נשימה שהם נושמים חחח

גם אם רומזים לה היא עושה את עצמה לא מבינה

• לא יודעת מה לייעץ מקווה שתתפנה במהרה
  • באמת בעייתי לדבר עם האח כי ממילא הוא לא בארץ, והם מספרים אחד לשני על כל נשימה שהם נושמים חחח

גם אם רומזים לה היא עושה את עצמה לא מבינה

• להעמיד אותה על מקומה חד משמעית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה