סקר גנים חשובבב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אז מכיוון שבשנה הבאה בספטמבר אני מכניסה את אוריה לגן ואני דיי חדשה בזה ואני כבר צריכה להתחיל לחפש לה גן.. בעצם כבר התחלתי לחפש.

מאיזה גיל הכנסתן את הילד/ה/ים לגן/משפחתון?
    באיזו עיר הגן?
    לאיזה גן הילד/ה הולך? ( פרטי, ויצו, עירייה)
    כמה אתן משלמות לחודש? האם כולל חוגים? וכו״..
    עבור אילו שעות את משלמות ( מאיזה שעה עד איזה שעה)
    כמה שילמתם עבור דמי הרשמה?
    איזה אוכל נותנים לילדים בגן? ( באיזה שעות)?
    כמה ילדים וכמה מטפלות יש?
    אתן מרוצות מהגן?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    אני הכנסתי בגיל שנה ו-11
    עד השעה 12:40 משלמת 1800 כולל חוגים.
    22 ילדים גננת ו-2 מטפלות.
    יש להם תפריט כל יום אוכלים משהו אחר.
    זה א.בוקר ביניים שזה פרי וא.צהריים
  • ב"ה

אני הכנסתי בגיל שנה את איתמר
    גן ראשון-אמונה- לא זוכרת מחיר אבל זה היה מסובסד ע"י תמ"ת עד 16
    גן שני מישקולץ-מסגרת גן חרדי שנה שנייה כבר אני משלמת 1290 ש"ח עד 16:45 כולל חוגים ( חי גן,ריתמיקה, גימבורי ) וארוחת צהריים כל יום משו אחר, ארוחת בוקר סטנדרטית לחם+ ירקות + ביצה או טונה

חגי עדיין בבית וכנראה תחילת שנה הבאה אי"ה אכניס אותו אז הוא יהיה בן שנה וארבע חודשים בערך ואני מתכוונת להכניס גם למישקולץ!

• ב"ה

אה ואצל איתמר 24 ילדים 2 מטפלות , דמי הרשמה 150 ש"ח...

בהצלחה בדרך החדשה :)

• הכנסתי את הבת שלי למשחתון בגיל שנתיים לחצי יום (מ- 7 עד 12) היתה מקבל שם ארוחת בוקר+ צהריים ואז סבתא אספה אותה הביתה. עלה לנו סביב 1000 ש"ח. במשפחתון היו 8 ילדים על גננת
    מגיל 3 עברה לגן עירייה - גננת על 28 ילדים. היו לי הרבה חששות, אבל היא נקלטה יפה מאוד. השנה היא ממשיכה באותו גן (זה טרום-טרום וטרום ביחד).

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה