היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ליהוא מוציא שיניים כנראה וממש סובל הדבר היחיד שמרגיע אותי זה ללעוס לי את האצבע הוא נרגע רק אצלי בעלי כל השבוע מגיע באיחור ועוד רוצה להזמין את חבר שלו אלינו השבוע היום חזר ושעה דיבר בעינייני עבודה בטלפון כשהילד צורח ובוכה ברקע ממש קשה לו לישון הוא מתעורר כל הזמן מקודם נתתי נובימול אחרי יום ממש קשה אני מותשתתתת
15 תגובות
עמוד 1
חמודה, ליבי איתך.... תנסי לתת לו נשכן שהיה במקרר קודם, זה מרגיע את החניכיים... תעסי לו עם האצבע את החניכיים, זה מרגיע גם... תתייעצי עם רופא, יש משחה שקצת מרדימה את האזור, לא יודעת מה שמה... כל זה בהנחה שזה שיניים, כן... נסי לראות אם החך אדום ונפוח.
בכל מקרה מאחלת לך לילה קל והרבה כוחות... קבלי
תקופה קשה
אוךךך בונבון קטן
תודה יש ג׳ל ויש מלא משכנים רק עיסוי עם אצבע מרגיע מקווה ללילה נורמלי תודה בנות
גלי תקפצי הלילה אם יהיה לבן משעמם פה לבד
שיעבור מהר!
תקני לו ג'ל אנדנט הוא הכי טוב שיש!!! אני שמה טיפה על האצבע האצבע נרדמת לי זה מאוד מרגיע
אה ואני השתמשתי בגיא גם בטיפות ABC KIDS של אלטמן זה מצמחים וזה עשה פלאים!!!!!!!!!!!!!!!
מאמי שירגיש טוב הנסיך
אין שום רע במשכך כאבים. אם הוא ממש סובל את יכולה לתת לו שוב נובימול לפי המינון המומלץ. לא חייבים לבעור מחום כדי להצדיק נובימול.
שליהוא ירגיש טוב
מאמוששששש... מה שלום ליהוא? איך עבר הלילה?
אני נותנת משחת קמומיל גם טבעי ולנו זה ממש עוזר.
תודה בנות ליהוא ישן טוב
תוך כמה זמן אמורה לצמוח שן? אתמול בלילה בעלי אמר שזה לא שיניים כי אין שם מצד שני הידיים כל הזמן בפה שלו והוא מוציא מלא רוק עד כדי מצב שאני מחליפה חולצה... החא נרגע כשאני עושה עיסוי בחניכיים..
כאבי השיניים יכולים להתחיל הרבה לפני שרואים משהו זה בהחלט לא אומר כלום, הוא עדיין קטן בשביל שממש יצאו שיניים אבל הכאבים מתחילים בסביבות הגיל הזה. לגדולה שלי יצאה שן ראשונה בגיל חמש וחצי חודשים והכאבים והריר התחילו מגיל 3-4 חודשים בערך, ואצל הקטן רק בגיל שבעה חודשים הן ממש יצאו.