סקר- עלייה במשקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בזמן האחרון ממש מוטרדת מהמשקל
20 תגובות
עמוד 1
  • אני עליתי בהריון 30 קילו שזה המון..אחרי הלידה ירדתי במהלך השנה הראשונה בערך 35!כרגע שוקלת 46 או 47..בקיצור אני בדרך! כלל חוזרים לעצמך אחרי הלידה אז אל תדאגי מזה יותר מדי
  • בהריון הראשון עלית 15
    בהריון הנוכחי נראה לי יעלה יותר

• לא הכרחי לעלות כל כך הרבה בחודש אחד בשלב הזה.

אני גם עליתי בחודש אחד המון ובסוף ההריון כבר שקלתי 15 ק"ג יותר, וסתם! באמת! אין סיבה לעלות יותר מ-10 ק"ג (אלא אם כן את מתחילה את ההריון בתת משקל).

את צריכה לבחור בין שתי אפשרויות:
    1. לעלות כמה שתעלי ואחרי הלידה וההנקה לעשות דיאטה.
    2. להחליט שאת מפסיקה לאכול שטויות, להפסיק עם ככל מה שמשמין ולא חיוני - שתייה ממותקת, ממתקים וכד'. את אמורה לאכול סה"כ 500 קלוריות יותר מאשר לפני ההריון.

מה שלא תבחרי - ההשמנה היא הפיכה. הכי גרוע מורידים אחר כך, אז אל תתבאסי מידי או תפתחי רגשות שליליים כלפי הגוף שלך. אם החלטת לשחרר ולרדת אחר כך אז תשחררי באמת. אל תאכלי כאפות אחרי כל עוגייה. את יכולה להנות מההריון והבטן היפה שבאה איתו.

• העלתי בהריון 10.5 קילו ואני עדיין תקועה עם 3.5 קילו עודפים
    שבועיים אחרי לידה ירדו 7 קילו וזה נתקע
    וזה עוד עם הנקה ואני ממש רחוקה מלטחון
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • אני בהריון ראשון העלתי כ- 13 קילו....והפעם זה יהיה הרבה יותר.
    זה מאוד מתסכל אותי כי אני יודעת כמה קשה צריך לעבוד אחר כך כדי להוריד את הקילוגרמים האלו
  • אני עליתי מתחילת ההריון בערך קילו-קילו וחצי. מקווה להמשיך בקצב הזה...
  • ואיך זה שאני לא עליתי בכלל ? יש ממה לדאוג ? או שמעלים החל משבוע מסויים בדרך כלל ??
  • בהריון הראשון עליתי 15 ק"ג.
    בהריון הנוכחי, מתחילת ההריון עליתי 1.300 ק"ג ומקווה להמשיך בקצב הזה.
  • אין בעיה לא להעלות... יותר טוב
  • את שני ההריונות שלי התחלתי בתת משקל.

בהריון הראשון עליתי 12-13 ק"ג (בטוחה שחלק ניכר מזה היו הבצקות

• אני רואה שרק אני פה מעלה משקל בטירוף
  • אני בהריון הראשון העלתי 13 קילו
    בהריון הזה עד שבוע 32 העלתי 10 קילו ומאז אין לי מושג אני פוחדת לעלות על המשקל

• הריון ראשון 17 קילו ...אחרי לידה יצאתי פחות 11 ובמשך החודשים הראשונים ירדו כל הנוזלים וחזרתי לג'ינסים שלי לפני ההריון
    בנוכחי עליתי עד עכשיו כבר קילו וחצי -אבל גדל לי הציצי ממש וגם יצא כבר הבטן ובהתחלה הייתי ממש רעבה ,עכשיו זה יתמתן אני מקוה ...לא רוצה לעלות הרבה ,מקסימום 10-12 קילו
  • הריון ראשון טנק מרכבה- העליתי 28 ק"ג ירדתי את כולם תוחך כמה חודשים!

בהריון הנוכחי עליתי 11.5 כרגע אני טוחנת בלי סוף כי אני יודעת שאני בסוף

• וזה בכלל לא הרבה מה שהעלית!

בחודשים 6-7 זו היתה עיקר העלייה שלי... את תראי שהתאבון ירד לך לאט לאט.

והכי חשוב תהני

• הי לשואלת ולכולם,

אני בטוחה שאני אוכלת יותר ממה שצריך
    ולכן גם עולה יותר ממה שצריך
    אבל גם בהריון הראשון זה היה ככה, ונשארתי עם 3 ק"ג עודפים אחר כך שכנראה גם לא ילכו לשום מקום.....
    (מספרים לא רלוונטים - כל אחת יש לה גוף שונה, מתחילה מנק' מוצא שונה וכו')

מה שכן, אני לא יכולה להשתלט על הרעב, זה מטמטם אותי (בייחוד אם אני בעבודה, מתרוצצת בתחבורה ציבורית וכו'). בבית קצת יותר קל לי לשמור על פה סגור...

בהריון הראשון הלכתי לדיאטנית והיא כתבה לי תפריט למורעבות, אז לא הצלחתי להתמיד בו (מה זה עוזר לי שהיא אומרת לי לאכול ב-10:00 פרי, ואני רעבה ובא לי לדפוק את הראש מרוב רעב... ?)
  • השקילה שעשיתי אצל אחות ליווי הריון בשבוע 13 גילתה לי שירדתי דווקא 2 קילו מאז תחילת ההריון.
  • בהריון ראשון עליתי 15 קילו וירדתי די מהר אחרי לידה
    בהריון הזה אני משמינה הרבה יותר

• עד שבוע 20 אני חושבת בכלל לא עליתי במשקל וטחנתי כמו פרה

• בהיריון הראשון (תאומים) העליתי 11 ק"ג והורדתי 12 שבוע לאחר הלידה
    בהיריון האחרון העליתי 10.5 ק"ג והיה לי נ ו ר א קשה להוריד, ויש לי עדיין קילו / קילו וחצי עודף...

אני יודעת שעליה תקינה היא עליה של 20% ממשקל גופך לפני ההיריון

שיהיה המשך קל, תקין ובריא- כי זה הכי חשוב!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה