היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבדיוק סיימתי את הקניות לחבילה הקסומה.. עכשיו נשאר 2 דברים לעשות..להכניס את כל זה לקופסת הקרטון שיש לי בצורה הכי נוחה,וכמובן לחשוב על חידה חידתית ומעניינת
6 תגובות
עמוד 1
גמדונתשלי התגעגתי איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
גמדונת אולי תבירי עוד רמזון איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
היום שלי עבר נחמד, מחר הולך להיות יום קשה. לגבי רמז... בנתיים לא חשבתי על חידה אז לא אחלק בנתיים רמזים
גמדונת אולי תבירי עוד רמזון איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
סליחה שאני מתערבת פה באמצע אבל הלן איתן מהמםםםםםםם אין דברים כאלה
ליאורוש תודה רבה בונבון קטן שלי...חולה עליו איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.