היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי שהיה נראה ששקד הולך לפנק אותנו בלילות של שינה רציפה, לפני שבועיים הוא התחיל להתעורר מלאאאא בלילה
6 תגובות
עמוד 1
חוצ מחיבוק מבין אין לי מה להציע לך... גם אצלי אותו סיפור ואין מושיע..,
תנסי לדבר בשקט, לשיר לו שיר ולתת לו הרגשה של רוגע ושלווה, ללטף אותו במצח לכיוון העיניים, לנענע קצת בידיים ורק אז להניח אותו במיטה. אל תדליקי את האור, הוא צריך להיות בטוח שזה לילה וצריך לישון. וחוץ מזה גם באמצע ההנקה את יכולה לשירי לו שיר וללטף אותו. בהצלחה.]
Tashkula אני לא מדליקה את האור תמיד.. יצא לי אולי פעמיים כשהוא ממש נכנס להתקף בכי (כשלא נכנעתי ולא הרמתי אותו אלא רק ליטפתי במיטה).. מיד כשהאור נדלק- הוא נרגע..
גלי... מה נעשה?
לחבר טוב שלי הייתה אותה בעיה, אבל הם לא נכנעו לבכי, אישתו פשוט הייתה עומדת ליד המיטה ומלטפת את התינוקת ולא מוציאה אותה למרות הבכי, לאחר כמה לילות זה עבר. אני יודעת זה קשה, אני לא מסוגלת גם לשמוע את הבכי, אבל צריך להבין שהקטנים האלה לא יכולים לנהל לנו את החיים לגמרי, הם צריכים לקבל סדר, כי אחר כך יהיה עוד יותר קשה.
]
מאמי את חייבת להיות חזקה אל תדליקי את האור ואל תכניי לבכי ילדים מתרגלים להכל אז כמה ימים זה יהיה קשה אז הוא יתרגל פשוט תגשי אליו תגידי לו בקול שקט עכשיו לילה שימי מוצץ אם הוא לוקח ואם מתחיל לבכות רק ללטף זה יהיה קשה אבל הוא יתרגל אחרי כמה ימים