הריון שלישי בהפרש צמוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    בני הבכור אוטוטו בן 4.
    לפני 7 חודשים נולדה בתי השנייה וממש בימים אלו גיליתי שאני בהריון (לא ממש מתוכנן), כך שייווצר הפרש של שנה וחודשיים בן השניים האחרונים.
    מצד אחד אני ממש שמחה על הבשורה, ומצד שני אני ממש מוטרדת מההפרשים הצמודים.
    חשוב גם לציין שבעלי הוא איש קבע שלא נמצא כל השבוע בבית, כך שאני מגדלת אותם די לבד...
    בבקשה, תנו לי קצת חיזוקים.
    מפחדת לעשות צעדים שאתחרט עליהם בעתיד...
    תודה
    אלינור
6 תגובות
עמוד 1
  • ההחלטה מה לעשות היא שלך בלבד
    את מכירה את עצמך ואת מצבכם הכלכלי נפשי וכל מה שקשור בזה...
    אבל אומרים ששנים יחד זה כייף הם גודלים יחד והופכים לחברים טובים
    זה לא הכי פשוט אבל מסתגלים הלב מתרחב וזה מסתדר ונהיה קל עם הזמן
    תנסי לראות אם יהיה אופציה לעזרה כלשהי מהסביבה
    במה שלא תבחרי בהצלחה
    ואם כן שיהיה קל ותקין עדכני
  • אין לי עצה אמיתית בשבילך
    את צריכה לדבר על זה עם בעלך ואתם היחידים שיכולים להחליט מה לעשות

מבחינתי ההפרש הזה הוא אידאלי! זה יהיה גם ההפרש בין הילדות שלי בע״ה
    את כבר אמורה לדעת מעצם העובדה שכבר יש לך שני ילדים,
    שתמיד צריך לפצל את תשומת הלב... לא משנה באיזה גיל, לכל ילד יש את הצרכים שלו.
    זה שבעלך בקבע אכן מערים קושי נוסף אבל, האם יש לך עזרה ביום יום?
    אמא? דודה? אחות? האם הילדה תהיה במסגרת (בגן או מטפלת?)
    היתרון הגדול הוא ששני הילדים יהיו מאוד קרובים בחוויות שלהם ויגדלו להיות חברים טובים
    (תלוי חינוך מצידכם כמובן). ממה נובע הפחד? כספי? תשומת לב?

לכי עם הלב שלך.
    כל עוד זה תלוי בי, גם בהריון הבא ארצה הפרשים קטנים כאלה.

• בהחלט לא קל

אצלי אמנם בעלי בבית כל יום
    אבל גם אני הייתי באותה דילמה לפני מס' חודשים
    היום אין שמחה ממני שבחרתי להשאיר את ההיריון
    התרגלתי לקשיים שיש בגידול של שניים
    ואני מקווה שאסתגל גם לשלושה ב"ה

רק את מכירה את עצמך...

בהצלחה

• נשמע שאת שמחה על ההיריון הטרי, למרות החששות. אז אני מאחלת לך שיהיה בשעה טובה!

• לי יש שלושה בהפרשים קטנים מאוד- הבכור בן שנתיים ושמונה חודשים, האמצעית בת שנה ותשעה חודשים וחצי והקטן בן שמונה חודשים ולצערי נפל לי היריון שהיה צריך להביא איתו ילד רביעי בסוף מאי.
    שלושה ילדים בהפרשים קטנים זו משימה לא פשוטה בכלל ודורשת המון כוחות, פיזיים ונפשיים כאחד, צמצום שעות השינה, צמצום שעות החברה וכן צמצום ביכולות הכלכליות- אבל מעבר לכל הקשיים האלו עומדים כל כך הרבה יתרונות אשר מגמדים את החסרונות, ממלאים את חיינו ואת חיי המשפחה בכלל ומציפים אותנו בהמון אהבה ואושר עילאי.
    הילדים שלי ילדים חמים בזכות הקרבה הזו דואגים זה לזה, מצחיקים זה את זה, מעשירים זה את זה ואף מתחרים זה בזה. הבת שלי כבר גמולה חודשיים וביקשה להיגמל עוד קודם מכיוון שרצתה להרגיש בוגרת כמו האח הגדול שלה, הם מעודדים זה את זה לשבת בפעילות וללמוד בחברה ועוד הרבה דברים טובים שלא אוכל לפרטם בהודעה זו.
    אני בעד הפרשים קטנים והייתי מציעה לך לשמור על ההיריון בשמחה ובאופטימיות - היריון קל, נעים ומלא!!!

• אף אחד לא יכול להגיד לך מה לעשות אבל... אני מאוד רוצה להמליץ לך להמשיך את ההריון.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה