איך התגעגעתיייייייייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך דובונית מקסימולית שלי?
    איך עובר היום?
    מצטערת שלא הזדמן לי להכנס מהבוקר

אבל כן הספקתי לראות את סוג השירים שאת אוהבת - אז אפנק אותך בשירון קטן, אחד השירים האהובים עלי, ובכנות מלא משמעות בחיי
    http://www.youtube.com/watch?v=omUndplTxbg

ובינתיים שיהיה לך יום מלא כל טוב
7 תגובות
עמוד 1
  • טוב עכשיו אני כבר ממש דואגת
  • גמדית מדהימה שלי

• בדיוק רשמנו במקביל
  • איזה כיף שנהניתם ומה בישלת שתפי שתפי ותגרי בבקשה.
    אני לצערי גם לא מצליחה להיות הרבה בפורום - אבל פעם אחת לפחות לפתוח לך הודעה - היום יצא לי יותר

לגבי השיר זה לא בדיוק השיר שהיה בחתונה שלי

ולגבי ההודעה הקודמת מבטיחה לפנק מכל טוב - את אור-פז בעיקר אבל גם אתכם
    בואי נגיד ככה לי יותר חשוב לשלוח מה שאוהבים ומה שצריכים - מאשר להוציא הון תועפות על דברים פחות הכרחיים.
    אז באמת אם יש משהו אל תתביישיי תגידי
  • אנחנו צריכים בית 3 חדרים אם אפשר תודה
  • חחחחחחח נשבעת לך בהתחלה כתבתי אורפז כמו שצריך ומשהו גרם לי לחזור אחורה לתקן - יאללה איזה טעות מבישה - מחילה.
    ומבינה אותך גם אני רגישה לכתיבת שמות בצורה נכונה

לגבי השיר מבטיחה לשתף כשאוכל

אני רוצה את המתכון של העגבניות הממולאות ושל פשטידת פתיתים ובשר בבקשה

אני אעשה את המקסימום כדי שלא ניפול בסטטיסטיקה - ומקווה שנטלי וסיון יעשו את המקסימום כדי שגם כל השאר לא יפלו

הולכת לחלום חלומות טובים ולחשוב איזה שיר נזמזם מחר

לילה טוב ענקיתוש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה