הושבת תינוק שעדיין לא יושב לבד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברות

אני יודעת שההמלצה, של טיפת חלב בכל אופן, היא לא להושיב תינוק עד שהוא לא יושב לבד.

עכשיו- אנחנו הולכים עם שקד לפיזיותרפיה כדי לחזק לו קצת את חגורת הכתפיים והפיזיותרפיסטית אמרה שאנחנו בהחלט יכולים להושיב אותו מידי פעם עם תמיכה (למשל בכיסא אוכל או בעגלה לטיול) והיא אפילו מאוד ממליצה על זה כדי לחזק את הגב בישיבה...

אני לא מדברת על הושבה לדקה- שתיים כשאני מלבישה אותו, אלא ממש לטיול בישיבה בעגלה..

הוא יושב יחסית מאוד יציב לבד ונהנה מזה הרבה יותר..

אני מתלבטת אם להמשיך להושיב אותו ככה כל עוד הוא עדיין לא יושב לבד, אבל יחד עם זאת יש עוד הרבה זמן עד שהוא יתיישב (עדיין לא זוחל גחון ולא נעמד על שש)- אז מה, לא להושיב אותו בכלל?..

מה אתן אומרות?

11 תגובות
עמוד 1
  • הייתי ממשיכה להושיב לזמן אוכל וטיול בעגלה ,אבל ברגע שהוא על הרצפה אך ורק בטן כי משם כל ההתפתחות מגיעה ! לא להושיב בזמן משחק !!! זה יתקע אותו
  • תודה מותק! זה בדיוק מה שאני עושה בגדול..

• היי ..לגבי ההמלצה
    ההמלצה אומרת לא לקחת תינוק נניח בן 4 חודשים ולהושיב אותו
    במצב ששקד נמצא בהחלט אפשר להושיב כי הוא כבר רכש את המיומנות הזו
    תלמידים שלי מאד אהבו השענות על פוף או ישיבה על פוף
    אבל אני הייתי מתחילה בתרגילים לחיזוק הישיבה ומשם עוברת לתמיכה בישיבה

• הבנתי..
    אז נראה לי שאני אמשיך להושיב אותו קצת בכיסא.. זה יעזור לאמא וסבתא שלי ממש.. הן מאכילות אותו כשהוא יושב בתוך פוף וזה ממש לא נוח להן

• ההנחיות של טיפת החלב הם כלליות ונוגעות לכלל התינוקות בגילאים מסוימים
    היות ואתם מטופלים אצל פיזיותרפיסטית שנתנה לכם את ההנחיה
    במקרה כזה לדעתי כדאי להקשיב דווקא לה כבעלת מקצוע
    שכן היא מטפלת בשקד באופן פרטני ומודעת להתפתחות שלו....

בהצלחה

• זה בסדר גמור!!!!
    ומה את מקשיבה לטיפת חלב? סך הכל טיפת חלב

• האכלה נעימה לסבתות וטיול מהנה!
  • נטשקה היי
    אני מושיבה את איתן ( לא ישיבה זקופה) בעגלה ובכסא אוכל
    על הרצפה מן הסתם לא מושיבה
    לפעמים אני גם מושיבה אותו על הספה ושמה כרית מתחת לגב כדי שתהיה תמיכה או עליי.
    קיצר אני מושיבה אותו רק עם תמיכה, הוא גם מנסה להתיישב לבד כבר...למשל כשאני שמה אותו בעגלה לא בישיבה זקופה הוא נמשך קדימה ומנסה להתיישב
    זה קרה גם בנדנדה ובכסא אוכל והוא מסכן מקבל מכןת פה ושם
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• כמו שאמרו הבנות זה בסדר גמור
  • בחינה 'מקצועית' התשובה היא חד משמעית לא להושיב תינוק עד שהוא לא יושב לבד.
    מבחינה מעשית, ומציאותית, אם את מרגישה שהוא בדרך להתיישב וכבר דיי יודע להחזיק את עצמו בישיבה, כמובן שזה בסדר....

מה שכן, טיפ חשוב, אם הוא שוכב ואז מעבירה אותו לישיבה, אף פעם לא באמצעות משיכת הידיים קדימה או בשום דרך אחרת שמפעילה את שרירי הבטן, זה לא מומלץ ויכול גם להזיק אם עושים את זה יותר מדי.
    להושיב דרך הרמה פיזית של הגוף שלו או דרך גלגול על הצד.

• ג'ני, תודה מותק! חידשת לי לגבי שרירי הבטן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה