לד"ר ערן שלום - בבקשה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני נמצאת בטיפולי פוריות 4 חודשים , החודש קיבלתי גונל אף 75 ליום החמישי לוסת (לקראת הזרעה ריבעית ) ביום ה13 לוסת עשינו בדיקת דם , הפרוגסטרון היה 10.8 ואסטרדיול היה 1351 , הרופא אמר שזאת תגובה טובה ואת אמרה אטוטו לבייץ ועקב זה לא עשינו הזרעה החודש והיום שאני רק ביום ה21 לוסת ראיתי דימום קל לאחר מאמץ בשירותים (מכתים ולא זורם ) היה לי כבר כזה דבר בחודש שעבר אבל אז לא קיבלתי שום הורמונים עקב צילום רחם שעשינו ויצא תקין אבל גם הריון לא היה בסופו של דבר , האם לספיד כבר ולחכות לוסת או שעדיין יש סכוי? אני כל כך שבורה , כבר אין לי כוחות להתמודד עם זה , אם עם הורמנים הכל בסדר ויש תגובה טובה כל פעם אז למה שוב אותו בלאגן , חשוב לציין שמגביל אני עושה דיקור סיני , פעם שעברתי קיבלתי לאחר 8 ימים של הכתמות , מה לעשות ? מה לא בסדר איתי. חשוב לציין שעם איקאלומין לא היו כמעט הכתמות , אולי יום אחד ואז הייתה באה וסת ובזמן שלה, לא ביום ה21. סליחה שיצא ארוך מאד , זקוקה לעזרתך
    /]
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ממש אין קשר בין הדימום ביום 21 לבין ההריון ו/או להצלחת הטיפול
    ברור שעדיין יש סיכוי, וממש לא בטוח שזה מחזור.

לגבי מה לעשות ?
    כדי לענות על זה אני זקוק להרבה יותר פרטים, בדיקה, בדיקות דם ועוד דברים רבים נוספים בכדי לזהות את בעיית הפוריות ואיך להתקדם בטיפול. לכן, בשלב זה אני משאיר זאת לרופא המטפל שלך שבוודאי יודע את כל הדברים הללו.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה