היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום שבת שעבר, מהבוקר היו לי צירים כל 20 -30 דקות, אלו צירים שקצת הציקו, אבל בסדר ככה משכתי כל היום, נבסענו לתחרות אופנועים עם הילדים ואחכ ליומולת של האחיינית שלי. בלילה הם קצת התחזקו וגם הצתופפו. בוקר למחורת, יום ראשון, הצירים התרחקו אחד מהשני אבל המשיכו להיות "מציקים". כמובן שהלכתי לעבודה, חחחחחח דפוקה מה לעשות..... יום שני אותו סיפור בלילה הצירים מצתופפים ביום מתרחקים אך נהיים יותר כואבים. סוף יום שני הלכנו לסופר כי המקרר היה ריק, משום מה הרגשתי שהיום זה היום והתקשרתי לאימוש שתבוא לכל מקרה לישון אצלנו - ההורים שלי גרים שעתיים נסיעה כל כמה דקות אני עושה הפסקה בסופר לנשום כי יש לי ציר, היה מצחיק כי אף אחד לא הבין מה יש לי. לקראת אחד בלילה הצירים נהיו יותר חזקים ויותר תקופי כל 7 דקות בערך, אמרתי לאביב יאלה בוא ניסע לבית חולים. הגענו קיבלו אותי, היה מפוצץ ביולדות, פתיחה 4 מחיקה 80 . יאללה לחדר לידה..... בכל הלילה ועד 8 בבוקר היתי באותו המצב, אז הגיע רופא סאדיסט בדק אמר פתיחה 6 בואי פקע לך את המים לה לעזעזל את בלי אפידורל???הצירים התחזקו ונהיהו ממש צפופים, ו סביב 9 ורבע אני מרגישה שהנה אני חייבת ללחוץ. קוראים למיילדת והיא לא באה... יש יולדת במצב חירום חדר ליד. לקח לה כמה דקות להגיע, היא בודקת ואומרת לי כשאגית תלחצי. 4 לחיצות והנסיכה היתה בחוץ, בשעה 9:55 אז לידה טבעית לחלוטין נסיכה ששוקלת 3600 ואמא מאושרת מאד.
קראנו לה מיילי.
[
33 תגובות
עמוד 1
המון מזל טוב מאמוש גדלו את הילדים בנחת ואושר ושם של הגוזלים מקסים ביותר
ליבי איזו לידהההההה איזה כיף שם מהמם
איזה גיבור את - ללדת לידה טיבעית שאת רוצה אני מורידה בפנייך את הכובע מאמי שיהיה בשעה טובה והמווווון מזל טוב להולדת הנסיכה החדשה מיילי
מדהימה אחת! איזה יופי!!!
מזל טוב! שתגדלו אותם בנחת . המון בריאות אהבה ואושר
מזל טוב בז'ז'י אהובה! איזה גיבורה את!!!
תגדלו אותה בנחת
איזה יופי!!!!!!!!!!!!!
מזל טוב!
מזל טוב אחותי שתרבו ממנה הרבה נחת, מהנסיכה מיילי (שם מהמם)
גיבורה אמיתית
וואו, לידה טבעית- גבורה של ממש! ברכות על התוספת החדשה למשפחה שתזכו להרבה נחת מגידולה, לאושר ולשמחה.
איזה שם מהמם ומיוחד המון מזל טוב
המון אושר ונחת
מזל טוב ליבי!!!!!~~~~
יאא איזה גיבורה את! המון מזל טובבבבב
מזל טוב מאמיייי תהנו מהיפיופהההההה
מזל טוב!!! אפשר לשאול מה פירוש השם?
כמה מוזר, אני משוכנעת שכתבתי הודעה ומשום מה היא נמחקה
ואו! איזה סיפור! איזה כיף!!!!!
גיבורה סופרוומן כבר אמרתי מיליון פעם שאפו על הלידה!
המון נחת מהשליטים ההורסים
איזה יופי, שמחה שילדת טבעי לגמרי כמו שרצית!! כל הכבוד לך
ליבושקה, המון מזל טוב להולדת מיילי!!!
מזל טוב מותק. סיפור מדהים
המון המון תודה על התגובות. אנחנו מתרגלים לנסיכה המהממת שלנו. אמילי בובה אמיתית, מחבקת אותה כל הזמן, אוריקי הולך גאה כמו טווס שיש לו אחות תינוקת. [
איזה סיפור לידה מהמם תגדלו אותה בנחת ובאושר
ואוווווווווווווווו איזה לידה מדמהימה מאחלת לכם המון מזל טוב שתגדלו את הנביכה בהמון בריאות ונחת תמיד