בוקר :) שאלות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. אני רוצה להתחיל להרגיש את הנסיכה שלי..
    אז הרגשת דגיגונים אין עדיין.
    ניסיתי לאכול שוקולד,
    לשכב על הגב עם ידיים על הבטן בשקט וגם אז לא הצלחתי להרגיש כלום.
    יש לציין, שגם בסקירה וגם אתמול בבדיקה אין לה תנועות חדות מלבד הזזת היד לכיוון הראש וחזור.
    יש לכן רעיון מה כדאי לעשות?

2. מאתמול בבוקר הבטן שלי פרצה החוצה, אני רואה אותה כגדולה ובעלי טוען שהיא לא גדולה. זה בסדר שהבטן תקבל נוכחות בשבוע שלי?

תודההה

4 תגובות
עמוד 1
  • את לא יכולה לקבוע תי תרגישי דגדוגים
    זה יגיע כשזה יגיע
    אצל להב בשבוע 22 רק הייתי בטוחה שאלה הדגדוגים ולקח המו זמן עד שהרגשתי תנועות
    אצ׳ל נועם בשבועמ13 כבר הייתי בטוחה בדגדוגים ובשבוע 15 תזוזות ברורות לחלוטין - אחר כך ז הפך להײַות מבעית מה שהיא עשתה לי בבטן

גם בענייןצגודל הבן אי אפשר לדעת מה יהיה הגודל ומה זה סביר - אצל כל אחת זה אחרת

• זה ממש משתנה ליטלי
    כל אחתמרגישה בשבוע שונה
    וכנ"ל לגבי הבטן:)

• סבלנות!!!!!
  • מה שענו לך שונה מאשיה לאישה סבלנות המשך קל ותקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה