היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתחילה את עבודת הסמינריון שלי מקווה לגמור אותה עד ה-30 לחודש תאחלו לי בהצלחה
בהצלחה מאמי!
שובב עם חום עולה ויורד וקוטר אז נשארים בבית גיסי יבוא לבקר מאוחר יותר וננצל את השקט בבית
וכבר הצבענו בבוקר :)
אז. עכשיו סיימנו לאכול בלינצס מפנק מתארגנים והולכים לבחור - בכל זאת זה הרעיון של היום חופש הזה חחחח אחר כך אופניים על הטיילת וגלידה אחר כך הביתה למנוחה ואחהצ לקנות לבנות די וי די חדש ולחפש לנועם תחפושת (ללהב כבר יש) רצינו לבלות ולהנות הרבה יותר אבל לאור הנסיבות אנחנו קצת ממתנים את הבילויים להיום
איזה כייף לכן בעלי בעבודה
אנחנו הצבענו.. אכלנו ארוחת בוקר בסינמה סיטי בראשלצ ואז קינחנובחי כייף ואליה כל כך נהנה פתאום לראות את החיות מהסיפורים(למרות שהינו אבל שהיה קטן בספארי )
היה כייףףףף
אנחנו הצבענו, הקפצנו את הגברת לסבא וסבתא שלי שתפרק להם קצת את הבית חחח המשכנו לארוחת בוקר בקפה גרג, המשכנו לטייל עוד קצת ואז נסענו לאסוף את הגברת חזרנו הביתה, השכבנו את הגברת לישון, הלכנו לנוח גם ועכשיו מחכים שהיא תתעורר בהמשך אולי נלך לטייל ואולי נסע לבקר את ההורים של בעלי...עוד לא החלטנו
כיף שםםם בחי כיףףף
אנחנו היינו במכמורת עשינו על האש החוף הים עם אח של בעלי ואישתו והמשפחה שלה היה ממש כיף הדס נהנתה בחוללל
עכשיו הולכים לגעש לסיבוב ...
שינה טובה, על האש בבוקר כיף עם הילדים בבית וסיבוב שופינג + איקאה אחה"צ
תהנו!
שמנו את נעמה אצל הורי shira
אויש בעסה לחולים 1 רפואה שלמה!!
היום היה מהמם!!!!! לקחתי את השלישייה שלי ועשינו פיקניק בגינה, הן שרצו שם איזה ארבע שעות וממש ממש נהנו!! לראשונה יצאתי עם כולן פייס: ortal_hori
אנחנו אכלנו צהריים בחוץ ונהננו ממזג האוויר החמים והנעים
הצבענו בבוקר ואז בעלי הלך ללמוד ואני לאמא שלי...... הלכנו לשתות קפה שם פגשנו את כל עם ישראל שבתתי אצלה כל היום היה ממש כיף......
אני הייתי בחדר לידה ואל תגידו לי "איזה כיף לך"...! נכון, כייף ליילד, מאוד, אבל בכל זאת, אני במסגרת לימודים שם, לא חופשייה, לא מקבלת על כך תשלום וכמובן שלפעמים מסנג'רים אותי...
וחוץ מזה הכי באסה לעבוד/ ללמוד כשכל העולם בחופש...