הקפאת חלב אם. צריכה עזרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה לי שהגיע הזמן להתחיל לצבור לא?

למי שכבר עשתה זאת או פשוט יודעת... כמה צריך? לפי כמה ארוחות ביום? כמות בכל שקית? אני לא יודעת מאיפה להתחיל ...

נכון להיום כל בוקר אני שואבת בקבוק .. שיהיה למקרה ו... אבל לרוב אין בזה שימוש ופשוט כואב לי לזרוק אחרי כמה ימים במקרר...

אז כרגע אני אשאב כל בוקר ואקפיא ואדאג שתמיד תהייה מנה אחת במקרר..
    אני מצליחה לשאוב סביב 100-110 בכיף צריך יותר בכל מנת הקפאה??

11 תגובות
עמוד 1
  • לא הקפאתי, אבל נראה לי הכי נוח להקפיא לפי מנות, בשביל לא להסתבך עם ההפשרה..
  • מיצי אז מה עשית שאבת במהלך היום ושמרת בקירור?

• כן, והיה נזרק או הולך לקפה של הבעל.
    היה לי יותר מידי חלב רק חיפשתי לאן לשים...
  • אני הקפאתי ובסוף תרמתי את החלב
    אבל הקפאתי לפי מה שיצא לי ובמידה והיה לי מספיק
    הכי נוח זה להקפיא במנות כי ברגע שמפשירים ברור שאי אפשר להקפיא שוב

• אני אתחיל סוף חודש הבא, לקראת החזרה לעבודה.
    פייס: ortal_hori

• לדעתי הכי טוב להקפיא במנות קטנות של 50 למשל -כדי שאם יש רצון לעוד למשל אז חבל להפשיר ולזרוק מנה שלמה בשביל עוד 30 מ"ל למשל ...עדיף לחלק ... כמובן חשוב לכתוב תאריך ולהכניס הכי עמוק בפריזר ואם יש פריזר תחתון שלא נפתח לעיתים קרובות אז בכלל עדיף שם החלב יכול להשמר עד חצי שנה
  • פרות שכמותנו

• אני הקפאתי חלב.
    תאמת לא חילקתי למנות, שאבתי והפקאתי
    לחלק למנות זה ממש חכם..... כמו שאסקי אמרה - עדיף קטנות כדי לא לזרוק

• אני הקפאתי במנות של 80-90

צברתי וצברתי וצברתי

וכשהפשרתי מנה אחת- גיליתי שהכל החמיץ

• אבל לדעתי לרוב לא אני אפשיר אלא המטפלת/ הסבתא... אבל אמרו לי שאי אפשר להתבלבל שחל מקולקל מריחים בשניה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה