פריקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה חיכיתי ליום הבחירות! חשבתי שנצא לטייל כולינו יחד עם ילדים ואמא שלי ונחשו מה? ב 4 בבוקר עלה לי החום ל39... אני מניקה, אז מותר לי רק אקמול שמוריד חום רק ל 38,7... אני כולי כואבת... אוףףףףף
    ניקול מסרבת לאכול מבקבוק. זה כבר נהיה מפחיד. עוד 10 ימים אני חוזרת לעבוד משרה מלאה... מה אני עושה איתה???? יש עצות?
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תרגישי טוב!!! החלמה מהירה

• סטס היקרה,
    אני לא יודעת לענות לך
    אז רק אאחל לך שתרגישי טוב במהרה!!!

• מאד קשה להרגיל סרבנים לבקבוק...אני את הטעות הזו עשיתי עם האמצעית ונשארתי בבית 8 וחצי חודשים בגלל זה.....לא הצלחתי בשום פנים ואופן.

הפעם הייתי הרבה יותר חכמה ומההתחלה הרגלתי אותה להבחין בין בקבוק לציצי. אני לא יודעת מה לומר לך, אלא פשוט לקחת יועצת הנקה שתעזור.

אני מה לאט ניסיתי? הצמדתי אותה לציצי והחלפתי לבקבוק, כל פעם, בשביל לנסות להרגיל אותה. השפרצתי חלב על הפטמה, שמתי סיליקון. כלום לא עזר לי...היא פשוט לא היהתה מוכנה. גם אחרי הנקה, כשהיא שבעה - היא לא היתה מוכנה להכניס אותו לפה. היה לי את נוק שכתוב עליו שהוא דומה לפטמה, יש גם את "מאמ" וטומי טיפי.

ortal_halag@walla.co.il
    פייס: ortal_hori

• פייס: ortal_hori

• מאמי הבן שלי לא היה ככ סרבן בקבוק אבל הייתי בכל זאת צריכה להרגיל
    אולי זה נשמע טיפשי, אבל אני כדי להרגיל אותו הייתי שואבת, שמה לו חלב אם בבקבוק, ופשוט מנסה איכשהו לעבוד עליו בקטע של הפיטמה , מניקה, ומחליפה לבקבוק
    עוד שיטה שלי מאוד עזרה - תתחילי עם בקבוק בלילה, שהיא ישנה (היא אוכללת עם עיניים עצומות? ) ואז תעברי לאט ליום...

• תשאלי בפורום של לה לצ׳ה
    הן יעזרו לך שם.

• החלמה מהירה
    תרגישי טוב

תלכי מהבית ושמישהו אחר ייתן .. יתחיל בחלב אם ולאט לאט להחליף בקבוק עם תחליף + חלב אם .
    את חייבת לנסות
    אם בכלל את לא רוצה תחליף - אז עוד יותר טוב
    פשוט שמישהו אחר ינסה ויתעקש
    ולצערי כמה שזה קשה אולי לתת לה להגיע מממש רעבהה
    למרות שזה ממש קשה אבל אולי אין ברירה

• סטס תרגישי טוב
    חזרתי לעבודה שבוע שעבר
    וחמתי שומרת לי על מאיה...אצלינו אותה הבעיה
    אז מאיה אוכלת מכפית דייסה ומרק ואם מספיקה גם פירות עד שאני מגיעה...

השאלה אצלך היא הולכת למשפחתון?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה