היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשעה טובה נכנסתי היום לשבוע 30 ואני ממש מתרגשת שזה מתקרב.
מתי עשיתן את הקנייה הגדולה (ילדה ראשונה)? אני רוצה כבר ללכת ולעשות הזמנה של הדברים שברגע שארצה ארים טלפון ויביאו הכל.
בנוסף כמה קונים מכל דבר????? חיתולים, בגדי גוף ודברים כאלה קטנים.
7 תגובות
עמוד 1
אין חוקים, מתי שנראה לך הכי מתאים גם מבחינה כלכלית בהצלחה
הזמנו חבילת לידה הכל כולל הכל בשבוע 29. את הכל בעלי הלך להביא כשהייתי בבי"ח, אחרי הלידה. לא זוכרת את הכמויות של הביגוד, אבל להתחלה צריך שיהיה לפחות 6 יח' מכל דבר (בגדי גוף, רגליות, חיתולי טטרה וכו'). אחרי הילדה גם קיבלנו המון בגדים מהמשפחה...
ותוסיפו את המחיר הממוצע שיצא לכן לקנייה הראשונה
אני עשיתי חבילת לידה בשבוע 30 בערך (הזמנת עגלה וכאלה) וב 32 באתי לבחור את הדברים כמו בגדים ראשונים , אמבטיה וכד'. העגלה ואביזריה יצאה 2500 כל השאר עוד 2500-3000
גם אני עשיתי את ההזמנה סביב שבוע 30-32
בערך בשבוע שלך קנינו את החבילה של שילב צריך בעיקר דברים בסיסיים כי הבגדים שאנשים מביאים בתור מתנות זה בד״כ חליפות יותר ולא תמיד במידה... חזיות רגליות ובגד גוף שלמים לפחות 6 מכל דבר... להתחלה ואחר כך תראי אם את צריכה עוד ובאיזה מידה.. חיתולי בד(טטרות) תתחילי עם חבילה אחת.. אפשר לקנות עוד אחר כך
טיטולים לפני היציאה הביתה שתראו מה יהיה המשקל... וחוץ מזה תראו איזה מתאים לכם באיכילוב מחתלים עם האגיס ובמלונות עם פמפרס... אני מצאתי שהאגיס יותר נוחים..
תכל׳ס בבית החולים יש הכל.... את לא צריכה להביא כלום לתינוק מלבד ליציאה... אז תראי שם אם חסר לך משהו אפשר להשלים לפני החזרה הביתה....
בחבילה היה בנוסף לביגוד כמובן אמבטיה עם דפני עם שמפו, סבון, שמן בלינאום רביעית חב׳ מגבונים מגבות לתינוק מד טמפ׳ לחדר ולאמבטיה מסרק אלכוהול 70% מקלוני אוזניים בייבי סנס עם אינטרקום עגלה כולל סלקל מיטה עם סט ראש ושמיכה ושידה...
איזה כיף זה ללכת לקנות! קנייה נעימה
שבוע 32. לקחתי הכל הביתה. לגבי מחיר זה לא רלונטיי כי זה היה לפני 4 שנים וגם כי את רוב הדברים הגדולים (עגלה מיטה סל קל) קיבלתי "בירושה" מחברים. לגבי ביגוד: קני את הפשוטים ביותר (הלבן הכי מומלץ כי אפשר לשים באקונומיקה להוצאת כתמים), 2 סטים של רגליות ו 2 סטים של בגדי גוף. אל תקני בגדים יפים ליציאה כי יביאו לך המון! את זה תשלימים אם חסר לך אח"כ. אל תקני צעצועים, גם את זה מביאים במתנה ובהתחלה זה לא שימושי בכלל.