היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חלמתי בלילה שילדתי עוד בת.. שהנקתי אותה.. שאפילו קניתי את החבילת לידה הזו בסופר פארם.. אפילו שכתבתי פה סיפור לידה..
13 תגובות
עמוד 1
אוף יקירה.
בקרוב בקרוב. שעוד החודש תספרי לנו על 2 פסים מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ושבעוד תשעה חודשים תחזיקי תינוק קטן שינחם אותך על כל מה שעברת
שניקי, הכל בסדר! את בסדר! וזה הכי טבעי שיש! היית אמורה להיכנס היום לתשיעי ומסביבך הריוניות ולידות ואת לא שם והאבל שלך לגיטימי והגיוני וזה באמת באמת בסדר ואנחנו פה בשבילך על אמת!!! אל תרגישי חרא על התחושות הרעות שלך זה בסדר כשכואב לשבת על התחת ולבכות!!!
אוהבת אותך בובה
לא ידעתי שעברת הפלה פייס: ortal_hori
איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים. מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.
זה בסדר להתאבל , זה בסדר לא להשתחרר מזה גם אחרי 9 חודשים וזה בסדר לחלום על זה ולספר. מאחלת לך שבקרוב תתבשרי על 2 פסים ושיהיה לך הריון קל ותקין!
תודה בנות.. כמה חשובה התמיכה הזאת בלעדיכן הייתי מתפוצצת עם זה בפנים!!
אני כל כך מבינה אותך....
זה טבעי, וזה ברור, ומותר לך לחשוב על מה אם...ומותר לך שייקח לך זמן לשחרר ולהתגבר... (גם אני אחרי כל הפלה היה לוקח לי מלא זמן לשחרר...)
אז תני לעצמך את הזמן...גם אם זה נראה לך "יותר מדי זמן"....
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
שנשון... אני יכולה לגמריי להבין אותך... תמיד תזכרי שכל הפלה היא מנגנון של הגוף להגן על עצמו, ויאללה, החודש תיקלטי ל-9 חודשים מלאים ועגולים!!! ואז באמת תכתבי את סיפור הלידה שלך (נקווה שבמשקל גבוה יותר...
כואב לקורא עצוב
אני קוראת את מה שרשמת ונצבטת מבפנים.. אני מאמינה שהכל זה מלמעלה ובקרוב מאוד תתבשרי בשורות טובות. תהיה חזקה!!!